Pretraži

Breskvica fotkama u leopard kupaćem zapalila mreže, a jedan detalj izazvao je raspravu među fanovima (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Mlada pevačica, Anđela Ignjatović, Breskvica je fotografijama u minijaturnom leopard bikiniju zapalila društvene mreže, a jedan detalj na njenom telu izazvao pravu raspravu među fanovima.

S obzirom na to da je u javni svet ušla kao jako mlada, gotovo kao tinejdžerka, publika je doslovno mogla da prati Anđelin razvoj od tinejdžerke do mlade devojke koja osvaja srca publike gde god da se pojavi.

Ona je takom godina više puta menjala svoj imidž – boju kose, način šminkanja, oblačenje, tetovaže, a osim toga ona se posvetila i treninzima, pa tako neretko na njenom profilu možemo videti objave iz teretane gde mlada zvezda daje svoj maksimum, a rezultati napornih treninga su i te kako vidljivi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Naime, Breskvica se danas može pohvaliti izvajanom figurom i linijom na kojoj bi joj pozavidele mnoge devojke, a koju se ona ne plaši da istakne, pa je tako i sada novim fotografijama na svom Instagram profilu privukla veliku pažnju fanova.

Kako zbog nastupa često putuje, ona se pre nekoliko dana pronašla u Budvi gde je uživala u morskim čarima, pa je odlučila da tom prilikom napravi nekoliko estetskih fotografija. Ona je ovom prilikom pozirala u minijaturnom leopard kupaćem, a u prvi plan na fotografiji su došle njene tetovaže i izvajana figurom.

Ove fotografije su zapalile društvene mreže, a fanovi ne prestaju da komentarišu njen izgled:

„Jao bože kako si lepa, anđele maleni“, „Predivna si“, „Savršena“, „Goriš“, „Baš si lepa, lepša si od samog neba i sunca“, „Prekrasna zvezda“, „Ne mogu više ovu lepotu“, bili su samo neki od komentara.

Osim njenog izgleda veliku pažnju je privukla i njena tetovaža koja je izazvala oprečne komentare fanova i dok jedni polemišu da je pevačica istetovirala lik „đavola“, drugi tvrde da je u pitanju Meduza, mitsko stvorenje iz grčke mitologije. I premda ovo nije prvi put da fanovi pokreću raspravu oko ove tetovaže, Breskvica se nije oglašavala tim povodom, što je i prokomentarisao jedan od njenih fanova:

„Samo ona kulira da odgovori za tattoo“, napisao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Podsetimo se, pre samo nekoliko dana Breskvica koja je poznata po promeni imidža je novim izgledom ponovo iznenadila fanove. Naime, poznata po svojim estetski uređenim objavama ona je podelila pre nekoliko dana kolaž na kom se između ostalog vidi ona u dugoj beloj haljini, a fanovima je posebnu pažnju privukla njena kosa.

Premda je Breskvica do nedavno bila brineta, sada se moglo videti da se odlučila za malu promenu, pa je svoju kosu ofarbala u plavo.

Malo nakon ovih fotografija ona je objavila i video na kom se takođe može videti njena nova frizura koja pevačici stoji fenomenalno.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz