Pretraži

BREDLI KUPER USLIKAN KAKO PRODAJE HRANU U KAMIONU NA ULICI: Glumac je za to imao poseban razlog, a u posetu su mu došle bivša i sadašnja devojka! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznati glumac Bredli Kuper nedavno je učestvovao u humanitarnoj akciji, a ovim potezom privukao je veliku pažnju javnosti. 

Naime, proslavljeni glumac odlučio je da učestvuje u jednoj humanitarnoj akciji, pa je izdvojio vreme kako bi prodavao burgere u kamionu na ulici.

Bredli je na ovom događaju okupio brojne fanove koji su dali svoj doprinos, a među brojnim posetiocima našle su se i njegova bivša, ali i sadašnja devojka.

Prvo se pojavila njegova bivša izabranica Irina Šajk, koja je došla u društvu njihove ćerkice, a glumac nije skrivao sreću zbog njihovog dolaska, te je sa osmehom sve vreme pričao sa naslednicom kojoj se izuzetno obradovao.

Irina je uživala u odresku sa sirom koji se prodavao za 10 dolara, a pored njih u redu je bila i zvezda filma “Jurassic Park” Lora Dern.

Istog dana ovaj događaj je posetila i Điđi, ali odvojeno od starije koleginice, piše Page six.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsećamo, Bredli Kuper je bio u braku sa manekenkom Irinom Šajk o d 2015. do 2019. godine, a iz ovog braka oni imaju ćerku Li. Oni su svoj brak okončali u miru, a i nekoliko godina nakon razvoda oni su i dalje u dobrinim odnosima, dok su letos čak uslikani kako razmenjuju nežnosti tokom izleta u Veneciji sa svojom ćerkom.

Tada su počele da kruže priče kako je na pomolu pomirenje, međutim sve je palo u vodu kada su u medijima počele da se pojavljuju zajedničke fotografije Kupera i manekenke Điđi Hadid. Iako je na početku sve bilo u rangu nagađanja i pretpostavki, njihiva sve češče su počele da se pojavljuju njihove zajedničke fotografije, pa je time dokazano da između njih ipak postoji nešto više od prijateljstva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz