Pretraži

Bred Pit se oglasio nakon optužbi Anđeline Džoli!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

 Glumčeva advokatica, Ana Kajli, rekla je da je Pit bio na udaru svake vrste ličnih napada i lažnog predstavljanja, ali i da neće prihvatiti ništa što nije uradio.U izjavi koju su podelili s američkim medijima, Kajli je rekla:

''Bred je priznao sve za šta je odgovoran od prvog dana – za razliku od druge strane – ali neće priznavati ništa što nije uradio.''

  • Srećom, razna javna tela koja je druga strana pokušala da iskoristi protiv njega u proteklih šest godina, donela su sopstvene nezavisne odluke. Bred će nastaviti da odgovara na sudu kao što je dosledno činio – dodala je.

    Advokatica kaže da Džoli nastavlja da ponavlja, revidira i iznova zamišlja svoj opis događaja koji se dogodio pre 6 godina dodajući potpuno neistinite informacije svaki put kad ne uspe da dobije ono što želi. Dodaje da se njena priča neprestano razvija. Podsetimo, Anđelina je Breda optužila da je davio jedno od svoje dece te ošamario drugu, a nju je silom gurnuo uz zid i naneo joj fizičke povrede. Potom je nju i decu polivao vinom i pivom, a ostatak leta svi su u strahu očekivali šta će se dalje dogoditi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz