Pretraži

BRED PIT SARAĐUJE SA NJIM: Anđelina Džoli priznala koji kolega ju je zamalo silovao

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CBS News

Anđelina Džoli je svojom odlukom da zatraži razvod od Breda Pita šokirala svet. Osim javnosti, iznenadila je i samog holivudskog glumca i od tada traje njihova borba za starateljstvo nad šestoro zajedničke dece.

„Nisam tip osobe koji lako donosi odluke. Trebalo mi je puno da dođem do ivice i da shvatim da je vreme da otac moje dece i ja krenemo svako svojim putem“, rekla je Anđelina Džoli u najnovijem intervjuu za „Guardian“, gde je po prvi puta javno progovorila o razvodu, ali i celoj borbi za starateljstvo nad decom.

Glumica je papire za razvod od Breda Pita podnela krajem septembra 2016. godine, kada je šokirala apsolutno sve, a povod ovom intervjuu zapravo je bila nova knjiga koju je napisala, a koja se fokusira na prava maloletnika.

„Uvek želiš da uradiš sve kako bi tvoja deca imala podršku u svom životu“, rekla je Anđelina i dodala da je tokom braka sa Bredom Pitom i te kako strahovala za sigurnost cele svoje porodice, a potom dobacila kako ne može da ide previše u detalje zbog toga što bitka za starateljstvo nad njihovom decom još uvek traje.

„Da, bojala sam se za svu svoju porodicu“, rekla je glumica.Džoli je u intervjuu progovorila i o Harviju Vajnstinu, te otkrila da je 1998. godine na snimanju filma „Ljubavne igre“ pokušao da je odvede u sobu. Kako kaže, na sreću se izvukla iz te situacije.

– Ako uspete da izađete iz sobe, onda mislite da je on pokušao, ali nije uspeo zar, ne? Ali istina je ta da je i pokušaj i samo iskustvo pokušaja već napad… To je bila situacija iz koje sam morala da se izvučem – rekla je Džoli, te dodala da je nakon toga upozoravala i druge na njega.

– Sećam se da sam rekla Džoniju (Li Mileru), mom prvom suprugu, da prenese glas drugim muškarcima da ne dopuštaju da devojke ostaju same s njim – tvrdi Džoli. Kaže i da joj je bilo veoma teško kad je njen bivši suprug Bred Pit kasnije nastavio da sarađuje s Vajnstinom.

– Svađali smo se oko toga, naravno da me je to bolelo – kaže Anđelina.

Kako je rekla, celo iskustvo koje je prošla, slomilo ju je, a sada jedino što želi je da njena porodica, uključujući i „njihovog oca“ konačnu krenu dalje.

Bred i Anđelina imaju troje usvojene dece, Medoksa (20), Paksa (17) i Zaharu (16) i troje zajedničke – Šajlo (15) i blizance Vivien i Noksa (13).

„Želim da budemo u miru, jer uvek ćemo biti porodica“, rekla je glumica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz