Pretraži

“Ako uporedimo njegove slike, jasno je šta se desilo“: Estetski hirurg prokomentarisao poznatog glumca, pa otkrio šta se krije iza njegovog izgleda

Showbiz
0
Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Popularni zavodnik već godinama oduševljava izgledom, a sada je estetski hirurg otkrio šta se krije iza njegovog savršenog lica.

Proslavljeni glumac Bred Pit već godinama važi za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, a veliku pažnju na sebe privukao je i pre nekoliko dana kada se pojavio na crevnom tepihu tokom održavanja Venecijanskog festivala.

Bred ove godine proslavlja 61. rođendan, a za glumca se ne može osporiti da čak i u tim godinama izgleda prezgodno. Iako se mnogi slažu sa mišljenjem da izgleda sjajno, ima i onih koji sumnjaju da je podlegao uticaju hirurških ulepšavanja.

O „temi njegovog izgleda“ nedavno je progovorio i poznati estetski hirurg Dr Džoni Beteridž. On je u razgovoru za britanski „Mirror“ uporedio dve fotografije poznatog glumca, a koje su nastale u razmaku od tri godine. On je naglasio da su na nedavnim slikama uočljive značajne promene u odnosu na one starije, uključujući manje bore oko usta i očiju.

Foto: Mario Cartelli / Zuma Press / Profimedia

“Kada uporedimo njegove nedavne slike sa onima od pre nekoliko godina, jasno je da je došlo do smanjenja bora, što ukazuje na moguće estetske intervencije. Bore na licu se ne mogu potpuno eliminisati samo kremama, što nam daje znak da je možda imao neki oblik zatezanja lica ili slične procedure”, objasnio je dr Beteridž.

Hirurg je posebno istakao znakove koji sugerišu na fejslifting, kao što su ožiljci oko ušiju.

“Osobe koje su prošle kroz fejslifting često imaju ožiljke u predelu oko uha zbog zatezanja kože. Bred Pit ima takve ožiljke, što ukazuje na to da je mogao biti podvrgnut ovoj vrsti operacije”, rekao je dr Beteridž.

Prema njegovim rečima, zvezde često koriste svoje privilegije da ostanu anonimne tokom medicinskih procedura.

Foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

“Za operaciju kao što je fejstlifting, potrebno je oko četiri nedelje za oporavak. Ako slavna ličnost uspe da izbegne javnost tokom tog perioda, teško je primetiti takve intervencije”, dodao je dr Beteridž.

U stranim medijima se navodi da je Bred Pit za ovu estetsku proceduru dao oko 100.000 eura.

Inače, na crevnom tepihu u Veneciji se pored Breda pojavio i njegov dugogodišnji prijatelj Džordž Kluni koji je takođe jednom prilikom pričao o Bredovom izgledu, pa je otkrio da li je on zaista toliko lep čovek.

„Lep je dečko Pit. Ne znam jeste li ga videli izbliza u poslednje vreme?! Ne izgleda tako dobro! Međutim, sa šminkom i vizualnim efektima, možemo ga spasiti“, našalio se Kluni tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz