Pretraži

„BRED JE HOLIVUDSKI DILETANT“: Rat bivših supružnika se nastavlja, poznati glumac dužan pare nekadašnjoj supruzi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Today

Bitka oko ove vinarije traje godinama, a glumica je juče predala papire sudu u kojima ismeva svog bivšeg supruga zbog njegovih tvrdnji da je on izgradio biznis.Prema dokumentima koje je Anđelina predala, glumac je samo ove vinograde posećivao, dok su francuski radnici zaslužni za sav posao i uspeh koji je vinarija do sada postigla.

Bred Pit duže vreme ističe u javnosti koliko je zaokupljen vinarijom "Château Miraval"

Sada sam farmer. Volim da učim o zemlji i o tome kakav teren je najpogodniji za određene vrste grožđa, koje vreme- septembar, oktobar? Da li ga danas beremo? Kolike su količine šećera? Kakva je kiselost? Hoće li padati kiša? To je za mene bilo poput obrazovanja – rekao je on još 2014. za Wine Spectator pa dodao da obožava da nakon berbe šeta poljima i čisti obližnju šumu.

Anđelina Džoli i Bred Pit kupili su vinariju 2011., a razveli su se osam godina kasnije. Glumičini advokati predali su juče kontratužbu u okviru višegodišnjeg sudskog procesa.

U dokumentima se nudi kontraodgovor tvrdnjama koje su ranije izneli advokati Breda Pita. Kako su rekli, odluka Anđeline Džoli da proda svoj deo vinarije pretila je da uništi ceo posao, u koji je Pit dao celog sebe.

Tvrdnja da je on "napravio posao" ocenjena je smešnom u novim dokumentima, a Bred je opisan kao "holivudski diletant".

Pit je glumac, a ne vinar. On se bavi iluzijama, a ne "prljavštinom" (misli se na fizičke poslove koje zahteva održavanje vinarije) i grožđem. Tokom godina kada je navodno izgradio posao, on je zapravo snimao, glumio u desetinama filmova, da ne pominjemo brojne promotivne nastupe, filmske premijere širom sveta, holivudske zabave. Iako je bez sumnje posećivao vinograde, kako bi se divio radu francuskih radnika koji su zapravo učinili posao uspešnim, Pit nije vinar – navodi se u dokumentima.

U kontratužbi se tvrdi i da je on zapravo uništio posao jer je trošio milione dolara od zarade na neozbiljne projekte, uključujući renoviranje studija za snimanje i renovinaranje bazena. Njegovo nastojanje da dobije vinariju ocenjuje se kao ponašanje "histeričnog deteta". Anđelina je svoj deo vinarije prodala 2021. godine, a njeni advokati tvrde da joj bivši suprug duguje 350 miliona dolara, piše Page six.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz