Pretraži

„BRAT ME JE NAGOVORIO DA SE PRIJAVIM“: Džordži o prvoj audiciji i takmičenju u IDJShow-u (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Džordži važi za jednog od najpopularnijih učesnika u IDJShow-u koji iz nedelje u nedelju publiku, ali i žiri iznenadi svojim nastupom, glasovnim mogućnostima ali i samom pojavom.

Momak specifičnog izgleda i boje glasa očarao je sve, a pred našim kamerama priznao je da se za šou prijavio na nagovor rođenog brata Stefana.Burazer me je prijavio, tj. tražio da se snimim i pošaljem. Ja sam rekao da mi ne pada na pamet, jer sam u to vreme radio tri posla, a poslao sam još neke prijave. Takođe, malo sam zapostavio muziku i nisam razmišljao o tome, ali sam ga na kraju poslušao – rekao je on i objasnio:

– Što ti je čovek bliži, pogotovu kada je familija u pitanju, imaš veći pritisak zato što znaš da ti najiskrenije želi dobro. Imali smo svađu, jer sam rekao da ne želim da se prijavim. Glava mi je bila na drugom mestu, potiskivao sma muziku, što je ipak nemoguće, a to sam i shvatio upravo zbog brata, koji mi nije dao da odustanem od nečega što volim. Hvala mu na tome, uspeo je da me nagovori na akciju, odduše na malo agresivan način – poručio je on kroz osmeh.

Sama audicija za IDJShow, kaže Džordži, bila je veliki korak za njega, jer je po prvi put na scenu izašao sam i to sa autorskom pesmom.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Trebalo je pokazati esenciju i predstaviti se, ono što si ti, a ja sam se do tada uvek krio iza benda u kojima sam bio. Ovde stojiš sam, pevao sam svoju pesmu i to su najteža dva minuta. Ja sam se odsekao tad – rekao je Ćulafić.

Kada je reč o eliminacijama, on je proošao u top 36, potom i u 24, a na kraju je ušao i u pravu trku talenata, kada je izabrano 12 najboljih. On je, tvrdi, sve to očekivao.

Video sam sebe u top 12, pratio sam reakciju žirija i pulike. Znao sam da mogu svašta da pokažem. Možda nisam komercijalan ali mogu to da postanem. Znam da me je ponekad teško slušati, zvučim kao mačka pred parenje – našalio se Đorđe i dodao:

– Ipak, mislim da i moj stil može da nađe put do publike i da postane komercijala  – istakao je takmičar u IDJShow-u.

A, šta je Džordži rekao o svojim muzičkim počecima, u kojim je bendovima svirao, koliko dugo se bavio modelingom i u kojim zemljama je bio, kao i u kakvim se sve životnim situacijama našao saznajte u novoj epizodi emisije "IDJ HOT":

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz