Pretraži

BRANI SVOJU ČAST: Ana Sević opet ide na sud sa bivšim suprugom

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Naime, ona je odlučila da nekadašnjeg partnera i Loreninog oca tuži, nakon što je on izjavio u televiziji sa nacionalnom frevencijom da mu je Ana branila da vidi naslednicu godinu dana. 

Vidno potrešena, Sevićeva je odmah reagovala i i demantovala te navode preko svog Instagram storija, a to možete pročitati OVDE



Ali, sudeći po navodima u medijima, pevačica je rešila da se ne zaustavlja ovde, već će sada ići i korak dalje, te će podneti tužbu protiv svog nekadašnjeg muža. 

Odnos bivših parnera od razvoda navodno nije dobar, a prema rečima izvora, Ana od bivšeg muža ne želi da sluša da je loša majka koja brani ocu da viđa dete.

 – Odnos Ane i Darka od razvoda nije dobar, ali je ona dugo pokušavala da ignoriše sve što on radi i govori kako mala Lorena ne bi osetila da postoji i najmanji problem. Iako se činilo da će Darko poštedeti Anu gluposti i izigravanja žrtve dok je trudna, ispostavilo se da nema poštovanja ni prema čemu – rekao je izvor za domaće medije. 

Ani cilj tužbe nije novac, a kako se navodi, želi da da odbrani svoju čast i dokaže da njen bivši muž ne govori istinu.

– U tužbi koju će do kraja nedelje podneti, Ana ne traži novac, već da dostojanstveno odbrani svoju čast i da dokaže da je Darko slagao sve što je rekao – zaključio je  pomenuti izvor.

Ekipa IDJTV-a je pokušala da stupi u kontakt sa pevačicom, ali bezuspešno. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz