Pretraži

BRANI JOJ TATA: Folker ne želi da Elena Kitić nastupa po klubovima

Showbiz
0
Photo: Instagram/elenakitic

Kako prenose domaći mediji, njen otac, Mile Kitić njenu sve češću želju da nastupa i dalje izričito odbija, što vrlo utiče na njihov odnos, s obzirom na to da je nedavno došlo do žestokog sukoba među njima nakon što je folker saznao da Elena planira višemesečnu američku turneju bez njegovog znanja.

 Elena je centar Miletovog sveta otkako se rodila, oduvek je ispunjavao sve njene želje i trudio se da živi kao princeza. Nije se mešao u njen način života do trenutka kada je započela muzičku karijeru. Radovalo ga je što je uspešna, ali se trudio da je zaštiti od estradnih voda. U prvi mah je govorio da će dozvoliti da nastupa kada još malo odraste, ali se njegov stav nije promenio ni posle šest godina što je i dovelo do ove poslednje, burne svađe – kaže izvor.Međutim, njihov odnos ipak nije ni onakav kakav se prenosi u medijima, jer izvor upravo tvrdi drugačije.

Mile i privatno, ali i u javnosti odražava sliku kul oca koji je s ćerkom prvenstveno prijatelj. Ipak, istina je malo drugačija jer je se on pribojava da bi neko mogao da je povredi ili uznemiri na nastupima i turnejama. Iako je Elenu pustio da izabere saradnike i pevače s kojima će snimati, uvek se pobrine da svima da do znanja da njegovoj ćerki ne sme da fali dlaka s glave. Mile je imao svoje ljude koji su kontrolisali situaciju u nekoliko klubova u kojima se Elena pojavila kao gostujući pevač a da to nije ni znala – navodi izvor za "Alo" koji veruje da će to biti slučaj i na američkoj turneji.

– 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz