Pretraži

Prokletstvo jedne od najpoznatijih glumica na svetu: Nakon skandaloznog razvoda, najveća životna ljubav joj je umrla na rukama

Showbiz
0
Credit: SplashNews.com / Splash / Profimedia Credit: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sandra Bulok važi za jednu od najpopularnijih američkih glumica koja je osvojila srca publike širom sveta svojom lepotom, prirodnošću, talentom i šarmom. Međutim, na ljubavnom planu popularna glumica i nije imala toliko sreće, a pre izvesnog vremena se suočila i sa tragičnim gubitkom.

Privatni život Sandre Bulok je često bio predmet interesovanja medija, posebno njen ljubavni život i tragedije koje su je ispratile.

Odnos sa Kijanuom Rivsom

Ono što je malo poznato jeste da je na početku karijere Sandra bila zaljubljena u svog kolegu sa velikog platna Kijanua Rivsa. Velika prekretnica u njenoj karijeri bio je film brzina iz 1994. godine u kom joj je glavni partner bio upravo Kijanu. Ona je jednom prilikom otkrila da se tokom snimanja zaljubila u njega ali da mu to nikad nije priznala misleći da nema šanse kod njega.

„Nisam znao da je bila zaljubljena u mene. Ona očigledno nije znala da sam ja zapravo bio zaljubljen u nju. Ali, tada smo radili. Mislim, bilo je lepo tada ići na posao. Hemija sa filma je izgleda bila stvarna. Ona je jedna divna osoba i glumica…“, rekao je Kijanu kada mu je ova informacija preneta u jednoj emisiji.

Credit: MGM Collection / Everett / Profimedia

Brak i skandalozni razvod od Džesija Džejmsa

Sandra Bulok je svojim ljubavnim životom i zapaženim odnosima privlačila veliku pažnju, ipak najveće interesovanje medija je izazvala njena veza, a potom i brak sa voditeljem i motociklistom, Džesijem Džejmsom.

Par je stao na „ludi kamen“ 2005. godine, a završio se samo 5 godina kasnije, 2010. godine i to skandalom koji je potresao ceo Holivud nedeljama. Naime, u javnost su isplivale brojne Džesijeve prevare, što je dovelo do otkazivanja evropske turneje Sandrinog filma „The Blind Side“.

Ono što je izazvalo poseban revolt fanova jeste Džesijeva izjava nakon što su na videlo isplivale njegove prevare. Iako je priznao sve, on nije pokazao nikakvo pokajanja za ono što je učinio glumici.

„Ne bežim od svojih postupaka. Snosim potpunu odgovornost. Varao sam svoju suprugu. Pa, šta? To rade milioni drugih muškaraca“, izjavio je on tada.

Sandra je jako teško podnela ovu situaciju, ali je utehu pronašla u sinu Luiju kog je usvojila samo nekoliko meseci pre razvoda od Džesija, i kog je nastavila da odgaja kao samohrana majka.

Credit: Marion Curtis / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubav sa Brajanom Rendalom

5 godina kasnije, 2015. godine, Sandra je odlučila da usvoji ćerku Lejlu, a iste godine počela je da se zabavlja sa fotografom Brajanom Rendalom.

Bulokova i Rendal su počeli da se zabavljaju 2015. godine nakon što su se upoznali na rođendanskoj zabavi njenog sina Luija. Rendal, koji je fotograf, bio je angažovan da fotografiše ovaj događaj.

Glumica je usvojila ćerku Lailu 2015. godine. Međutim, Rendal nije imao nikakve veze sa njenom odlukom da usvoji Lailu. Proces usvajanja je već bio u toku kada su se njih dvoje upoznali, rekla je Sandra u jednoj epizodi emisije Red Table Talk.

Iako su se pojavljivali na pojedinim holivudskim događajima i često bili viđeni u javnosti, oni su retko pričali o svom odnosu, a glumica je izabrala da detalje njihove ljubavi zadrži za sebe.

Credit: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U martu 2022. godine, Bulokova je donela odluku da se na neko vreme povuče sa velikog platna zbog, kako je sama istakla, želje da što više vremena provede sa svojom porodicom.

„Trenutno, a ne znam koliko će to trajati, moram biti na mestu koje me čini najsrećnijom,“ rekla je. „Svoj posao shvatam vrlo ozbiljno kada radim. To je 24/7, a sada jednostavno želim da budem 24/7 sa svojom decom i porodicom.“

Kasnije je glumica otkrila detalje svoje odluke u intervjuu za PEOPLE. „Ne povlačim se iz posla, samo neću provoditi vreme pred kamerom neko vreme. Imam prelepu decu. Radije bih bila sa njima,“ rekla je, dodajući, „Radije bih ih gledala svakog dana i neka budu ljuti na mene i nerviraju se, ali da pravimo uspomene zajedno sada.“

Njena odluka zbunila je mnoge fanove njenog rada, ipak tragične vesti koje su došle sledeće godine detaljnije su objasnile njenu odluku.

Tragični kraj velike ljubavi

7. avgusta 2023. godine, porodica Brajana Rendala je saopštila za PEOPLE da je fotograf preminuo tokom vikenda. Imao je 57 godina.

„S velikom tugom vas obaveštavamo da je 5. avgusta Brajan Rendal preminuo mirno nakon trogodišnje borbe sa ALS-om,“ saopštila je njegova porodica. „Brajan je odlučio još na početku da svoju borbu sa ALS-om zadrži privatnom i mi, koji smo se brinuli o njemu, dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegovu želju.“

Njegova porodica je dodala: „Neizmerno smo zahvalni neumornim lekarima koji su nas vodili kroz ovu bolest i neverovatnim medicinskim sestrama koje su postale naši saputnici, često žrtvujući svoje porodice da bi bile sa našom.“

„U ovom trenutku molimo za privatnost kako bismo tugovali i pomirili se s nemogućnošću da se oprostimo od Brajana,“ zaključeno je u izjavi, potpisanoj sa, „Njegova voljena porodica.“

Nakon tragičnog gubitka, Sandra se gotovo potpuno povukla iz javnosti, a tek u decembru se oprostila od svog dugogodišnjeg partnera emotivnim postupkom.

Na dan kada bi Rendal napunio 58 godina, Bulokova je rasula pepeo svog preminulog partnera na reci Snejk u Džekson Holu u Vajomingu.

„Srećan rođendan, Braj. Sendi te je dovela do reke, baš kao što je obećala,“ napisala je njena sestra, Žesin Bulok-Prado, na Instagramu uz video Rendalovog poslednjeg počivališta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz