Pretraži

,,BRAK NIJE ZA MENE“: Andreana Čekić progovorila o svom ljubavnom životu

Showbiz
0
Photo: Instagram/ andreanacekic

Mnogo se pisalo o emotivnom životu pevačice Andreane Čekić, a nakon dugog perioda ćutnje, pevačica je progovorila na ovu temu.   • O mom emotivnom statusu se pisalo godinama, što ne razumem iskreno, volela bih da se više piše o mojim pesmama. Solo sam od početka godine. Ja ne mogu da ti kažem šta je istina šta se pisalo, mogu samo da kažem da nismo više zajedno. Nema veze sa drugima, isključivo ima veze sa nama i dok je trajalo bilo je lepo. Nismo u kontaktu, posle ljubavi najnormalnija stvar je da krene svako svojim putem. On je nastavio da se bavi pevačkim poslom, ja mu želim sve najbolje – rekla je Andreana u jednoj emisiji. 

Otkrila je da li je istina da je neki imućni čovek pokušao da dođe do nje i da li bi volela da ti se dogodi čovek koji ima puno novca.

– Ne da ja znam. Meni da je novac bio bitan imala bih takvog i sad bih bila udata na jahti. Ja sam neko ko ume da uživa, znam da napravim lepu atmosferu. Sama zarađujem svoj novac. Ne moram ponovo da stanem na ludi kame, videla sam kako je. Brak je lepa stvar, ali izgleda da nije za mene. Za mene je ljubav, neko ko će da me poštuje i razume, samo da je mir – zaključila je Čekićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz