Pretraži

,,BRAK NE VIŠE, TAJ ISPIT SAM PALA“: Slavica Ćukteraš iskreno o svom ljubavnom životu

Showbiz
0
Photo: Instagram/cukterasslavica

Pored pitanja o poslovnom životu, korona virusu koji je preležala, bilo je dosta pitanja i o njenom privatnom životu, pa je pevačica progovorila i o braku sa Vladom Avramovim koji je okončala u tišini.



Slavica Ćuktraš se povukla sa scene dok je još bila u braku sa fudbalerom, odnosno, nakon što je postala majka.

  • Povukla sam se, dosta mi je bilo svega. Moj porodičan život je zahtevao da ne budem ovde, nego da budem tamo – rekla je Slavica, a na pitanje o trenutnom emotivnom statusu, kratko je odgovorila da je "komplikovan".

Krah petogodišnjeg braka iz kog ima ćerkicu Viktoriju usledio je zbog česte razdvojenosti, a Slavica ističe da o drugom braku ne razmišlja.

Brak ne više, taj ispit sam pala, a dete, sad sam nešto i matora za dete – iskrena je bila pevačica.

Slavica Ćukteraš govorila je i na temu anksioznosti sa kojom se borila

– Verujte mi da je 60 odsto pitanja koja preskačem vezano za anksioznost. Nekom drugom prilikom ćemo pričati više o tome… Ali evo, načećemo tu temu. Mislim da sam sve rekla, kako čovek da se izbori sa tim, kome da se obrati… Rekla sam, pobedi se to, ali kad je prvi put, misliš da ćeš da umreš i da je to kraj sveta… Spasa ima! Kad sam ja u ovom poslu izlazila na binu gladna, nisam imala vremena da jedem, pevala sam u ravnim čizmama i farmericama jer nisam imala kad da se presvučem… Kad sam uspla da pobedim anksioznost, možete i vi –  rekla je Slavica na svom lajvu.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz