Pretraži

„BORIO SE SA DEPRESIJOM“: Svetske zvezde u neverici zbog smrti kolege i prijatelja (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/E! News

Brojne zvezde, njegove kolege i prijatelji oglasili su se, u šoku i neverici povodom ovog tragičnog gubitka.



S ozbirom na to da je Angus bio jedan od najzapaženijih likova planetarno popularne serije "Euforija", jedan od prvih koji se oglasio povodom njegove smrti bio je reditelj ove serije Sem Levinson.

Niko nije bio baš kao Angus. Bio je previše poseban, previše talentovan i previše mlad da bi nas napustio ovako rano. Borio se, poput mnogih od nas, sa zavisnošću i depresijom. Nadam se da je znao koliko je srca dotakao. Voleo sam ga i uvek ću. Neka počiva u miru i neka Bog blagoslovi njegovu porodicu.

Glumica Aleksa Demi je na svom Instagramu storiju podelila crnu pozadinu sa slomljenim srcem, a Džavon Valton koji u pomenutoj seriji igra Angusovog mlađeg brata je podelio njihovu zajedničku fotografiju uz poruku "Počivaj u miru brate".

Foto: Instagram printscreen/alexademie

Foto: Instagram printscreen/alexademie

Povodom glumčeve smrti oglasila se i HBO mreža.

Neverovatno smo tužni zbog vesti o smrti Angusa Klauda. On je bio neverovatno talentovan i voljeni deo HBO-a i Euforija porodice. Izražavamo najdublje saučešće njegovim prijateljima i porodici tokom ovog teškog perioda.

Drejk, koji je jedan od producenta "Euforije", je odao počast Angusu okačivši njegovu fotografiju navodeći da je glumac bio dobra duša.

Foto: Instagram printscreen/champagnepapi

Foto: Instagram printscreen/champagnepapi

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz