Pretraži

„BORIM SE GODINAMA“: Slavni voditelj progovorio o teškom stanju sa kojim se suočio nakon pandemije

Showbiz
0
Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Epidemija korona virusa, kako on smatra, bila je dodatni okidač za njegovo loše psihičko stanje.Kao i mnogim ljudima u tom periodu, njegovo mentalno zdravlje se pogoršalo i on opisuje da je u stalnom stanju anksioznosti. Epidemija kovida-19 širom sveta uticala je ne samo na sveopšte zravlje, već se odrazila i na društveni život. Karantin, ograničenja i ostale restrikcije samim tim uticale su na mentalno zdravlje čoveka.

Sajmon se obratio terapeutu nakon što je shvatio da se suočavao sa depresijom.

Patio sam od depresije godinama… Ali, to je bilo nešto što sam sebi objašnjavao kao svoju karakternu osobinu, a onda pretpostavljam da je Kovid bio pravi katalizator – rekao je on.

U veoma, veoma, veoma ranoj fazi, neki moji prijatelji su se zaista razboleli i ja govorim o stvarno bolesnim ljudima, koji su imali teške probleme – kaže on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simon Cowell (@simoncowell)

 

Gledanje vesti samo je pogoršalo stvari, a on je konsultovao lekare kako bi pokušao da smisli kako najbolje da zaštiti svoju porodicu.

– Nisam znao šta je istina ili ne, jednostavno nisam imao pojma osim što sam bio skamenjen na pomisao da se zarazim – ispričao je.

To što je bio član žirija šou programa "Ja imam telenat", dodatno je pogoršalo stvari, jer je morao da radi – a odbijao je. Na kraju, Sajmon je dobio Kovid, ali je prošao bez posledica ili teških simptoma.

– Voleo bih da sam ovo uradio pre 10 ili 20 godina…kao da mi je težina skinuta sa ramena – rekao je član žirija popularnog takmičenja "The X Factor" za svoju odluku vezanu za odlazak na psihoterapiju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz