Pretraži

BORI SE SA OZBILJNOM PROBLEMOM: Bela Hadid progovorila o bolesti koju ima godinama, za koju ne postoji lek

Showbiz
0
Photo: Instagram/bellahadid

Od ove bolesti takođe boluje i Džastin Biber, o čemu je prvi put javno progovorio prošle godine. On se u tom trenutku javio iz bolnice, a svojim fanovima i porodici je obećao da će biti istrajan u lečenju. – I dok mnogi ljudi pričaju kako Biber izgleda kao go*no, nisu svesni toga da mi je nedavno dijagnostikovana lajmska bolest. I ne samo to, to se odrazilo na moj vid, na moju kožu, moždane funkcije, energiju i celokupno zdravlje. Ove stvari će biti objašnjene u dokumentarcu koji ću uskoro objaviti na Jutjubu. Moći ćete da saznate sa čim sam se sve nosio i borio! Bilo je to teških nekoliko godina, ali uz odgovarajuću terapiju koja će mi pomoći da pobedim bolest, vratiću se bolji nego ikada“ napisao je tada Biber uz fotografiju iz bolničkog kreveta.

Najtraženija manekenka je prvi put o ovoj bolesti govorila pre pet godina za „Evening Standard“. Lajmska bolest je bolest centralnog (mozak i kičmena moždina) i perifernog nervnog sistema i postoje tri stadijuma ove bolesti. Ona predstavlja infekciju izazvanu bakterijom koju ubodom na čoveka prenose zaraženi krpelji.

Ovoga puta, Bela Hadid je sa svojim pratiocima podelila fotografije kojima objašnjava koje sve simptome oseća gotovo svakog dana. Osim umora, nesanice i promene raspoloženja, ona je priznala da oseća i glavobolju, anksioznost, poteškoće sa disanjem, nepravilan otkucaj srca, osetljivost na svetlost i buku, bol u zglobovima, znojenje, mučninu, kandidu i još mnogo toga…

Screenshot: Instagram/ belahadid

Screenshot: Instagram/ belahadid

 

  • Nevidljiva bolest… Svaki dan osetim bar deset ovih simptoma… Od svoje 14. godine, a agresivno kada sam napunila 18 – napisala je manekenka.
Screenshot: Instagram/ belahadid

Screenshot: Instagram/ belahadid

 

Podsetimo, kada je prvi put govorila od čega boluje, manekenka je opisala da joj je bolest zadala toliko poteškoća da nije bila u stanju da se vrati sa jednog mesta na drugo.

Screenshot: Instagram/ belahadid

Screenshot: Instagram/ belahadid

 

  • Uticalo je na moje pamćenje tako da u trenutku nisam mogla da se setim kako da se dovezem iz Santa Monike do Malibua gde sam živela. Nisam mogla da vozim. Bila sam previše bolesna. Morala sam da prodam konja zato što nisam mogla da brinem o njemu- rekla je manekenka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz