Pretraži

BORBA OKO 20 MILIONA EVRA: Emina i Mustafa su zbog ovoga godinama na sudu

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Emina Jahović i bivši muž Mustafa Sandal zaratili su zbog imovine vredne 20 miliona evra, zbog čega su se našli i pred sudom.

Oni će se danas suočiti pred sudijom, a već tri godine ne mogu da se dogovore kome će posle razvoda pripasti kuća i muzički studio. Najveća bitka se vodi oko vile na Bosforu vredne 16 miliona evra, a studio o kom se priča kupili su za četiri miliona evra.  • Emina je besna na Sandala jer pokušava da je ostavi bez ičega iako su u braku bili deset godina. Problem je što Mustafa traži da se te dve nekretnine prodaju i da veći deo novca od prodaje pripadne njemu! Emina je zato angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je reč o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti – rekao je izvor za medije i dodao da Emina ne želi da napusti kuću u kojoj živi sa sinovima Jamanom i Javuzom.

  • Ta vila je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život sa dečacima, dok Mustafa želi da je proda i kupi stanove.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz