Pretraži

BOLUJEM OD TEŠKE BOLESTI: Điđi Hadid otkrila zašto joj se telo promenilo (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/gigihadid

Điđi Hadid se svakodnevno susreće sa kritikama na račun svog izgleda budući da mnogi smatraju da je premršava. Međutim, ona je svojevremeno otkrila da boluje od teške autoimune bolesti štitne žlezde.

——————– Sponsored ——————–

Naime, jedan od najpoznatijih modela na svetu ima Hašimoto sindrom, koji podrazumeva da organizam antitelima napada  štitnu žlezdu misleći da je "uljez" u organizmu, što za posledicu ima poremećaj lučenja hormona štitne žlezde.

Kada su je pitali kako uspeva da uskladi posao sa lečenjem ona je objasnila da uspeva da odradi sve angažmane, ali da se ne oseća isto kao nekada budući da joj se telo dosta promenilo.  • Metabolizam mi se drastično promenio. Bolujem od Hašimoto sindroma, poremećaja koji napada imuno sistem i štitnu žlezdu. Svi oni koje zanima zašto mi se telo toliko promenilo, treba da znaju da mi u 17. godini, kada sam počela da radim revije, bolest još nije bila otkrivena.

Takođe, Điđi je bolesti prepisala svoj premršavi izgled zbog koga je često na meti hejtera.

  • Možda sam za vas premršava, ni ja ne želim da budem ovoliko mršava, ali se osećam zdravije. Neću više da objašnjavam svoj izgled, kao što to ne mora niko čiji izgled ne odgovara vašim standardima lepote.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🛥

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 28, 2019 at 8:56am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz