Pretraži

„Bolje da je ćutao, kako se usuđuje da je spominje“: Bivši dečko Tejlor Svift progovorio o rakidu šetogodišnje veze sa pevačicom, pa naišao na oštre kritike fanova

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/taylorswift, joe.alwyn

Bivši dečko pevačice Tejlor Svift, Džo Alvin, progovorio je o neprijatnostima kroz koje je prošao nakon raskida sa Tejlor Svift, a njegova izjava naišla na oštru reakciju njenih fanova.

Poznata pevačica Tejlor Svift još od jula 2023. godine intrigira javnost svojom vezom sa igračem američkog fudbala Trevisom Kelsijem. Iako na početku nisu želeli da priznaju da su u vezi, ubrzo je sve isplivalo na videlo, a od tada njih dvoje ne prestaju da odvlače pažnju pratilaca.

Ipak, pre veze sa poznatim sportistom Tejlor je šest godina bila u vezi sa britanskim glumcem Džoom Alvinom. Alvin je poznat kao neko ko se trudi da sačuva svoju privatnost po svaku cenu, pa tako tokom šestogodišnje veze sa Tejlor Svift nismo znali gotovo ništa o njihovom odnosu.

Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Njih dvoje su nastavili u ovom maniru i nakon iznenadnog raskida, za koji se pretpostavlja da ga je slavna kantautorka opevala u svom najnovijem albumu „The Tortured Poets Department“, objavljenom u aprilu, kada je uporedila kraj veze sa zatvorom, ali kada se oslobodi spremna je da nastavi dalje.

Premda njih dvoje nisu komentarisali raskid, fanovi su ipak imali nekoliko komentara na celu situaciju, a glumac se u tom momentu našao na meti oštrih kritika koje su dolazili od strane Tejlorinih fanova.

Sada je glumac u intervjuu za „The Sunday Times Style“, progovorio o svom raskidu sa pevačicom, a potom je čitao komentare ljudi koji su pratili njegovu vezu sa Tejlor, pa samim tim dali svoj sud o svemu.

Glumca su upitali da li je slušao novi Tejlorin album, na šta je on dao malo nejasan odgovor:

„Dok razmišljam šta bih mogao da kažem, pomislio bih se, nadao se, da svako može da ima saosećanja… Ovo nije direktan odgovor na vaše pitanje, ali samo razmišljam o tome o čemu bih hteo da pričam“, istakao je on, pa dodao:

„Nadao bih se da svako može da saoseća i razume poteškoće koje dolaze s prestankom duge veze pune ljubavi koja je trajala šest i po godina. To je teško. Ono što je neobično i nenormalno u ovoj situaciji je to što je, nedelju dana kasnije, to odjednom u javnom domenu i spoljni svet je u stanju da se odmeri sa tim“, priznao je glumac, pa istakao kako se trudi da ne obraća pažnju na negativne komentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joe Alwyn (@joe.alwyn)

„Trudim se da „smanjim ton“. Očigledno, svestan sam ovoga i mislim da je loše ophođenje prema nekome, bez obzira da li je uživo ili iza anonimnosti tastature, sramotno“, izneo je on.

Ipak, izgleda da je njegova izjava naišla na suprotan efekat od onoga koji je hteo da postigne, pa umesto da se smanje, negativni komentari su se samo pojačali.

„Bolje da je ćutao“, „Kako se usuđuje da je pominje?“, „Kakav manipulator“, „On ne ume da se nosi s posledicama svog ponašanja“, oštro su odgovorili pevačicini fanovi.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su stali na njegovu stranu, pa su oštro osudili ovakve „napade“.

„Ponašate se kao da je ovaj čovek Satana lično“, „Nikad neću shvatiti šta je ovaj pristojni čovek uradio da ga toliko mrzite“, „Čovek nikad nije rekao ružnu reč o Tejlor Svift, a njeni fanovi se ponašaju kao da je ismeva svaki dan“, istakli su neki od korisnika društvene mreže „X“.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz