Pretraži

,,BOLI ME KADA ČUJEM DA ME NEKO NE VOLI“: Dragana Mićalović otkrila do sada nepoznate detalje o početku karijere

Showbiz
0
Photo: Instagram/hipokampelefentokamela

Glumica Dragana Mićalović danas je vrlo cenjena u svetu glume, a sada je prvi put javno govorila kako su mnogi njen uspeh pripisivali starijoj sestri Slobodi, koja je u glumu uplovila mnogo ranije od Dragane i koja je u toj branši već izgrađena. 

  • Razmišljala sam često kako će se svaki moj neuspeh pripisati njima. Nisam više želela da budem naturčik i „ona tamo što je došla preko sestre". Samo moja mama zna koliko sam noći zbog toga proplakala. Zato sam upisala glumu sa 28 godina. Do tada sam sve radila po osećaju, ali glumac mora da zna šta radi, da zna analizu lika, dela. Meni to sve danas mnogo pomaže. Potpuno sam podetinjila na studijama – otkrila je Dragana u jednoj emisiji. 


Iako važi za jednu od glumica koju mlađe generacije obožavaju, Dragana je istakla kako joj teško pada kada čuje da je ne vole. 

 Ne mogu još uvek da se izborim sa tim da me neki ljudi ne vole. Volela bih da dođem do tog stadijuma da mi ne bude važno da li me neki vole. Ali, još uvek me boli kada čujem da me neko ne voli – iskrena je bila Mićalovićeva. 

Upravo zbog svog nedostatka samopouzdanja na početku karijere, istakla je da je uvek izbegavala da se slika sa sestrom Slobodom u medijima, baš zbog toga da se ne bi potegla priča da je svoje uloge dobijala preko nje.

  • Boba i ja se nikada nismo zajedno slikale ni za jedne novine, nikada nismo zajedno davale intervju. Ona je mene pustila da se sama snalazim, da se sama izborim i izađem iz njene senke. Priznala mi je jednom da joj je bilo jako teško i da je pitala Vojina: "Šta ako ne uspe?" A Vojin joj je rekao: "A šta ako uspe?" Bila mi je velika podrška, najveća. I danas je – zaključila je glumica u emisiji. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz