Pretraži

BOLESNICA ME MALTRETIRA I PROGANJA… Katarina Živković javno uputila oštru poruku osobi koja joj pravi ozbiljne probleme (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarina_zivkovic_official

Pevačica Katarina Živković je rešila da javno progovori o tome da već neko vreme doživljava razne neprijatnosti od strane nepoznate osobe koja pored što uznemirava nju, kontaktira i njenu porodicu i prijatelje, ali i poslovne saradnike.

——————– Sponsored ——————–

– Jako mi je žao što sada nakon i te kako uspešnog nastupa moram da trošim reči na bolesnicu koja me već duže vreme maltretira, progoni i na sve moguće načine pokušava da sabotira mene i moj posao, sa lažnog profila šalje poruke vlasnicima klubova u kojima nastupam, menadžerima, mojoj porodici i prijateljima. Blokiram je stalno, ali njeni profili niču kao pečurke pošto u njenom pacovskom životu sam jedina preokupacija – ja. Razumem da je ona opsednuta mojim likom i delom, jer svoj život definitivno nema ili je zaljubljena u mene – u to zaista ne želim da ulazim niti me zanima. Zato molim sve vas kojima dotična psihopata piše da ne ulazite u polemiku i raspravu sa njom već je blokirajte. Bolesnoj osobi ma koliko se trudili ne možete objasniti ništa, već sa njom treba da se pozabavi ozbiljno lice koje je stručno za takve poremećene osobe – napisala je pevačica.Međutim, ona je otkrila da zna o kome je reč, ali da ne želi time da se bavi.

  • Ja joj zaista ne mogu pomoći jer nisam doktor. S obzirom da znam o kome se radi, verujte mi na reč da je tu i pomoć psihijatra vrlo diskutabilna. Blokirajte je i ne brinite ništa. Hvala vam još jednom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MUA 💋

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on May 31, 2019 at 7:37am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz