Pretraži

Boldvin kišobanom nasrnuo na novinara, obračun zaustavila glumčeva supruga

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Hilaria's Grift

Reporter Njujork Posta Džonatan Levin je juče na svom Tviter nalogu objavio video verbalnog okršaja sa Boldvinom. On je Aleka i njegovu suprugu Hilariju ugledao na Menhetnu, ispred kuće Vudija Alena, te je odlučio da glumcu postavi nekoliko pitanja.

Nakon što je Levin upitao Boldvina šta ga je dovelo u Njujork i sa kim se sastaje, Boldvin je nasrnuo na novinara držeći kišobran, dok je njegova žena zamolila Levina da ih ostavi na miru i zadržala njenog muža.

Novinar nije odustajao, već je bio uporan u nameri da sazna istinu, pa je ponovo upitao glumca da li je povukao okidač na snimanju, na šta je Boldvin odlučio da ne odgovori.  • Ne smete da nas fotografišete ispred nečije kuće – prodrao se glumac koji se u jednom trenutku zaleteo ka reporteru, ali ga je supruga zaustavila u nameri da fizički nasrne na novinara.

Podsećamo, protiv Boldvina, koji je krajem oktobra na snimanju filma nehotice ubio snimateljku Galinu Hačins, podneta je tužba u kojoj se navodi se da filmski scenario nije zahtevao od njega da puca iz pištolja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz