Pretraži

Nakon osvojene medalje, Bogdan Bogdanović uživa u zasluženom odmoru: Posle brojnih spekulacija, košarkaš pokazao posebnu žensku osobu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Proslavljeni košarkaš, Bogdan Bogdanović, nakon učešća na Olimpijadi sa našom reprezentacijom, otputovao je na odmor, a društvo mu pravi jedna posebna ženska osoba.

Bogdanović i naša košarkaška reprezentacija na nedavno održanim Olimpijskim igrama u Parizu su osvojili treće mesto na oduševljenje cele zemlje. Nakon osvojene medalje i grandioznog dočeka interesovanje za naše košarkaše ne jenjava, naročito kada je reč o kapitenu naše reprezentacije.

Njegov privatni život je misterija za javnost, a o njegovim izabranicama se više puta spekulisalo tokom godina. U poslednjih nekoliko nedelja on je povezivan sa izvesnom Milicom, ali košarkaš nikad nije ni demantovao ni potvrdio spekulacije o njegovim ljubavnim odnosima.

Sada Bogdan je otkrio da je nakon takmičenja otputovao na crnogorsko primorje, a vreme provodi sa najbližim prijateljima i porodicom.

On se, naime, slikao na gliseru sa nekoliko prijatelja, nakon čega je usledila fotka iz restorana sa jednom posebnom ženskom osobom, a radi se o njegovoj rođenoj sestri Bojani Bogdanović. Košarkaš je nakon toga podelio i prizor zalaska sunca, a evidentno je da Bogdan uživa pre povratka obavezama i klupskim treninzima u Americi.

Inače zanimljivo je to da je Bojana Bogdanova najveća podrška u Americi. Kada je on potpisao za tamnošnji klub, ona je ostavila ceo svoj život u Srbiji i preselila se na drugi kraj planete kako bi bila uz njega.

Ona se odrekla svog dela života da se posveti meni. Prvu godinu nakon preseljenja tražili smo šta će da radi, ali bez predznanja i diplome nekog njihovog koledža nije mogla da dođe do konkretnog posla ili iskustva“, rekao je jednom prilikom Bogdan, prenosi „Glossy“.

Bojana se potom usredsredila na svoje školovanje, a Bogdan ističe da mu je sestra značila i zato što mu je omogućila da upozna neke ljude.

„Tada smo rešili da lagano završi studije. Žrtvovala je godinu dana svog života, posvetila se meni, pomogla mi oko organizacije i života gore, da se prilagodim. Neverovatan je to kulturološki šok, promena sredine razlog je zašto mnogi tamo postanu asocijalni. Samotnjački život je to gore. Bojana je odigrala važnu ulogu spojila me sa nekim ljudima .“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz