Pretraži

,,BOG POMOGAO MOJOJ PORODICI AKO PROGOVORIM“: Britni Spirs se bori sa strahovima (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube

Otkad je pop zvezda postala slobodna ona ne prestaje da šokira javnost i javno da proziva svoju porodicu zbog lošeg ponašanja i ophođenja prema njoj. 

Ovoga puta ona je na svom Instagramu objavila fotografiju okićene jelke, a u opisu ove fotografije nalazi se poruka upućena njenoj porodici i javnosti, koju možete pogledati ovde



Nakon 13 godina Britni je dobila ključeve automobila i sada se plaši da ne napravi neku grešku kojom bi sebe, ali i druge dovela u opasnost. 

  • Jednostavno moram biti iskrena i reći da sam toliko dugo čekala da budem slobodna. Sada, kada sam napokon slobodna, strah me je da uradim bilo šta da ne bih pogrešila! Toliko godina su mi govorili da, ako uspem, brzo će se završiti, ali nikada nije! Toliko sam naporno radila na tome da se oslobodim i sada, kada je to sve bliže, toliko sam srećna, ali i uplašena. Kada vozim kraj osnovnih škola, samo vidim decu. Ne volim kada me uplaše i iskoče na ulicu, kao da žele da napravim nešto suludo. Kao što sam rekla, bojim se da napravim gešku. Neću ni objavljivati toliko jer me je strah pogrešiti u svetu u kom je sloboda temeljno pravo. Žalosno je – napisala je pevačica. 

Britni je objasnila kada se surela sa ovim strahom, a na samom kraju opisa foografije poslala je poruku svojoj porodici i otkrila zašto ove godine slavi Božić ranije. 

Počela sam ovako da se osećam kada su mi vratili ključeve automobila pre četiri meseca. Nisam ih imala punih 13 godina! Nisam zaslužila da se prema meni odnose kao što su me tretirali proteklih 13 godina! Ogorčena sam na naš ustav i žao mi je što ne živim u drugoj državi. Slavim Božić mnogo ranije ove godine jer, zašto ne? Verujem kako je bilo koja ideja koja vas usrećuje dobra ideja. Ono što sam proživela u prošlosti nije tajna, tako da mislim da ću mnogo stvari morati da promenim u budućnosti. Bog pomogao mojoj porodici ako ikada budem pristala na intervju! U međuvremenu ću odmoriti od posla – zaključila je pevačica. 

U komentarima ispod slike njeni fanovi su joj pružili podršku i pokazali da su uz nju uvek. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz