Pretraži

„BOG NAS JE SPOJIO“: Sloba Radanović otkrio kako se snalazi u ulozi oca, pa progovorio o Jeleninim sinovima iz prvog braka

Showbiz
0
Foto: IDJTV
  • Sloba Radanović je specijalno u razgovoru za IDJ otkrio kako se snalazi u roditeljstvu, ali i da li postoji nešto što mu pada teško.


On je nedavno dobio sina sa suprugom Jelenom, a poznato je da ona vrlo često deli objave na kojima hvali Slobu i pokazuje koliko se međusobno slažu i vole.

– Osećam se prelepo, jedno predivno iskustvo, probude ti se osećanja za koja nisi ni znao da ih imaš u sebi. Čudna neka stvar se dogodi, mislim da je to kad na pravi način doživis roditeljstvo. Očekivao sam da ću mnogo više biti uplašen – rekao je Sloba u emisiji IDJHot, koju ćete premijerno moći da pogledate večeras u 20h na IDJ televiziji i IDJTV Youtube kanalu.

S obzirom na to da Jelena ima dvojicu sinova iz prethodnog braka, a znamo da je Sloba u odličnim odnosima sa njima, čak ga, kako je Jelena otkrila, zovu polutata, pevač nam je otkrio i kako funcionišu kao jedna velika porodica.

– Mi smo jedna velika porodica, ja ih doživljavam kao svoju decu, nikad ih neću odvojiti od Damjana. Bog nas je spojio u taj prelep porodični kolektiv, prelepo nam je jednima s drugima – zaključio je on.

Šta je to što mu pada teško kada je odgajanje deteta u pitanju i koliko pomaže supruzi, saznajte premijerno u emsiji IDJHot.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz