Pretraži

BLEJK LAJVLI ZAPANJILA SVE NA MET GALI: Glumica pozirala u bakarnoj haljini koja menja boju (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Chelsea Eley

Američka glumica je rado viđen gost na ovom senzacionalnom događaju gde je zajedno sa svojim suprugom imala ulogu domaćina, čija je ovogodišnja tema bila "zlatno doba" tj. tridesetogodišnji period na kraju 19. veka, kada su industrijske porodice u SAD-u doživele procvat, kao i modna elita.



Glavna glumica serije "Gossip girl" je poznata po tome što svoje stajlinge uklapa sa nijansama crvenog tepiha, a ovog puta je uspela da uradi i nešto više.

Ona je prošetala svoju dugu haljinu Versaće brenda, koja je imala na sebi raznobojni štras i veliki šlep u boji bakra, vezan u ogromnu mašnu.

Međutim, Blejk je na iznenađenje mnogih predstavila sebe u drugačijem svetlu, pa je čak i Rajana Rejndolsa ostavila bez teksta.

Modni tim ove glumice je na crvenom tepihu razmontirao njenu dugačku haljinu, koja je poprimila novi oblik i pokazala tirkiznu patinu po ugledu na Kip slobode.

Screenshot: Youtube/
E! Red Carpet & Award Shows

Screenshot: Youtube/ E! Red Carpet & Award Shows

Kip slobode je kao i svi spomenici, vremenom zbog oksidacije promenio boju i dobio tirkiznu patinu po kojoj je prepoznatljiv, pa je tako i američka glumica iznela svoj stajling po uzoru na tu promenu.

Upravo je Kip slobode podizan u Njujorku 1885. godine, u vreme američkog "pozlaćenog doba". Uz to, na zelenom šlepu nalazi se prikaz zvezdane mape, inspirisan plafonom njujorške železničke stanice Grand Central Terminal.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz