Pretraži

BIVŠI ODLOŽILI IZLAZAK KNJIGE: Mnogi strepe zbog memoara Britni Spirs

Showbiz
0
Photo: Instagram/ britneyspears

Izlazak romana najavljen je za oktobar ove godine, ali to nije bio prvobitni plan.S obzirom na to da Britni planira da ispriča celu priču o sebi, tome kako je postala zvezda, porodičnim odnosima, ali i bivšim ljubavima, njeni nekadašnji partneri su bili uznemireni vešću o izlasku knjige.

Džastin Timberlejk i Kolin Farel su Britnini bivši koje ova vest nije obradovala nakon što su saznali da je pop ikona posvetila nekoliko poglavlja u knjizi upravo njima.

Upravo su njih dvojica izazvali četvoromesečno odlaganje izlaska Britnine autobiografije. U prvoj verziji romana nalazile su se priče koje su oni želeli da uklone. Džastinovi i Kolinovi advokati pretili su tužbom ukoliko pevačica ne ukloni intimne detalje života njihovih klijenata, navode američki mediji.

Advokati su zahtevali da vide njenu knjigu unapred i bili su uporni da neka od otkrića budu uklonjena. Još uvek ima mnogo zanosnih priča, ali Džastin i Kolin su bili svesni šta bi se moglo reći o njima. Pravni proces je značio da je objavljivanje odloženo četiri meseca dok su diskusije išle napred i nazad o tome šta bi moglo da bude uključeno u memoarima. Ali to je sada konačno rešeno i njena autobiografija je spremna za rad – tvrdi izvor za „The Sun“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz