Pretraži

Bivša devojka Miloša Bikovića ponovo uzdrmala javnost

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Arina Vološina je 24-godišnja ruska šampionka u balskim plesovima, bivša devojka Miloša Bikovića, koja je u avgustu 2021. objavila razloge zbog kojih je raskinula vezu sa srpskim glumcem.

Podsećamo, ona je 1. avgusta na svom Instagram blogu objavila skandaloznu izjavu o raskidu i optužila glumca za sebičnost i nedostatak humanosti, a sada je na Instagramu otkrila i da je ranije ove godine imala krvarenje na mozgu zbog čega je morala da prestane da se bavi plesom.  • U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom delu mozga, koje je pratila nesnosna glavobolja, loša koordinacija i vrtoglavica – napisala je Vološina i nastavila:

  • Prvobitna dijagnoza je bila pogrešna, baš kao i terapija koju su mi prepisali. Pokušala sam da živim normalnim životom i da se navikavam na simptome – držala sam časove, trenirala, radila. Sada je glavna preporuka lekara da se izbegne novi problem u budućnosti, da se nastavi s praćenjem, nakon čega ću se vratiti normalnom životu. Naravno, ne onako kako bih ja želela – neću ići na takmičenja i imati intenzivne trenige, ali ću se baviti plesom.

Njeno izlaganje možete videti OVDE.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz