Pretraži

„BITNO DA JE MENI DOBRA, A NE MOJOJ MAMI“: Darko Lazić otkio šta mu je najvažnije u vezi

Showbiz
0
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Lazić je nedavno dobio poziv za vojsku, zbog kojeg će, prema svemu sudeći, morati da odloži planiranu svadbu sa Barbarom, ali, prema njegovim rečima, slavlje će se održati ove godine.

– Ne znam da li da se ženim pre ili posle vojke. Možda bolje posle, da vidimo kako će se Barbara snaći bez mene i da li će mi ostati verna. Šalu na stranu, planiramo veliku svadbu u maju ili junu. Hteli smo to i ranije, ali nismo želeli nikud da žurimo. Sve u svoje vreme – rekao je on ranije.

Photo: Instagram/barbara.bobak

Photo: Instagram/barbara.bobak

 

Darko je sada gostovao u jednoj emisiji, gde je istakao da je "pored Barbare našao nešto što je dugo tražio", te da je zbog toga odlučio da stane na ludi kamen.

Naime, pevač je pre svega otkrio da mu je bitno da devojka bude njemu dobra, a ne njegovoj mami.

– Ja ne živim sa mamom, živim sa devojkom. Meni je bitno da je meni dobra, a mami da li je dobra li nije, to je njena stvar – rekao je Darko i otkrio zašto se baš pored Barbare skrasio:– Postao sam đavo, znam. Veštac. Skrasio sam se odavno. Voleo bih da nađem i hvala Bogu našao sam osobu pored koje sam se skrasio. Skrasiti znači da imaš pored sebe nekog sa kim možeš ćutati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz