Pretraži

BITAN SVEDOK: Milenin bivši dečko svedočio o glumicinom zlostavljanu

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ radovan_vujovic

Sada, kao jedna od najvećih podrška glumici, u njenu korist svedočio je i njen bivši dečko, takođe glumac, Radovan Vujović

On je saslušan juče u Višem tužilaštvu u Beogradu, kao jedan od dva ključna svedoka u nastvaku procesa koji se vodi protiv Milorada Mike Aleksića, eminentnog profesora glume. Od samog starta Milenine priče, njen nekadašnji partner je bio uz nju, što se moglo videti i na društvenim mrežama. 

  • Naravno da je to sve za mene bilo, i dalje jeste, i šokantno i potresno i bolno. Pošto sam sa Milenom bio u vezi preko četiri godine i pošto je jako dobro poznajem kao čoveka ni jednog trenutka nisam imao dilemu koga da podržim – rekao je Vujović u jednoj emisiji. 

  • To što su uradili Milena i te devojke, ispred kojih je ona stala, je apsolutno herojski čin. Z sve to je potrebna hrabrost koju retko ko od nas ima, ako ćemo da budemo iskreni. Milena jeste neustrašiva. Ona je hrabra jedna žena, istrajna. Vest je bila šok zato što je sadržaja takvog kakvog jeste. Ali taj njen potez za mene uopšte nije bio iznenađenje. Jer znam ko je ona, znam na šta je sve sposobna – rekao je glumac, koji je juče saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu. 

Prema nezvaničnim informacijama, Radovan Vujović je u Višem tužilaštvu u Beogradu govorio o onome što mu je Milena pričala o seksualnom zlostavljanju u Aleksićevoj školi glume.

Osim njega, u tužilaštvu je svedočila i jedna mlada glumica koja je išla u školu glume u vreme kad i Milena.

  • Saslušanu glumicu Aleksić nije fizički i seksualno zlostavljao, ali ona ima saznanja o periodu kada je Milena išla u tu školu. Govorila je o vulgarnostima i prostotama sa seksualnom konotacijom koje je on izgovarao svojim učenicama. Ona ima određena saznanja iz perioda kada je u školu išla i glumica koja je reditelja optužila za seksualno zlostavljanje. Videla je i čula neke stvari, svedočila je o vremenu o kom je i Milena govorila – kaže izvor iz istrage za medije. 

Tokom naredne nedelje iskaz u tužilaštvu trebalo bi da da i maloletna Aleksićeva učenica koja ga je optužila da ju je zlostavljao.

  • Ona će imati status posebno osetljivog svedoka i tokom naredne nedelje trebalo bi da u tužilaštvo stigne veštačenje psihologa i psihijatara koji treba da ocene da li je sposobna da govori o onome kroz šta je prošla. Takođe, očekuje se da tokom naredne nedelje policija tužilaštvu dostavi nove krivične prijave, koje su posle privođenja Aleksića podnele nove oštećene. Najverovatnije će istraga biti proširena – dodao je izvor.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz