Pretraži

„BIO SAM ZALJUBLJEN U TANJU SAVIĆ“: Mladi pevač iskreno progovorio o ljubavi i simpatijama

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/albinonemogucci

O njegovom privatnom životu se malo zna, a pevač je sada rešio da otkrije nešto više o njegovom odrastanju.Naime, Albino je izneo da je kao mali bio zaljubljen u jednu našu popularnu pevačicu, a da mu se druga sviđala.

Kada sam bio jako mali, bio sam zaljubljen u Tanju Savić. Privlačila me ta muzika tada, s početka ovog veka i ona kao pojava. Takođe, sviđala mi se i Slavica Ćukteraš – rekao je Albino u emisiji Ami G.

Albino je svoje umetničko ime izvukao od toga što ima albinizma, zbog kog ima i autentičan fizički izgled, zbog koga je kao mlađi često bio na meti vršnjaka.

Ne mogu da se setim kako sam saznao za termin albinizam. Nisam preterano ni istraživao. Najviše me "kočio" problem sa vidom. Sećam se, prvu lektiru kada sam dobio, ni meni nije bilo jasno zašto ja to ne mogu da pročitam. Trebalo mi je vremena da drugima objasnim da jednostavno ne mogu lepo da vidim, a ne da ne želim. Roditelji su to znali, ali kao da su mi dali do znanja da mi ne treba pomoć – ispričao je izvođač jednom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz