Pretraži

„BIO SAM VAN SEBE“: Džordži i Edita otkrili kako je došlo do njihove saradnje (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Njihova zajednička pesma je za kratko vreme osvojila srca publike, što dokazuje i činjenica da je numera za manje od 24 sata od objavljivanja na Jutjubu preslušana gotovo 186.000 puta, kao i da je trenutno 14. na trendingu na ovoj platformi.



Iako je ovaj duo definitivno pun pogodak, ono što je mnoge zanimalo je kako je došlo do njihove sardanje, a Edita nam je otkrila da je ona bila ta koja je potencirala duet.

Džordži mi je zapao za oko još tokom učešća u IDJShow-u, gde sam i ja bila gost u jednoj od epizoda. Ova pesma je, po mom mišljenju, možda i jedna od najboljih koju sam snimila, i dok sam je slušala u kolima, nekako sam se setila njega, posebno jer su ga svi nahvalili i pričali o njegovom senzibilitetu, naravi i kreativi i ja sam osetila potrebu da radimo zajedno – objasnila je Edita.

Screenshot: Youtube/Edita

Screenshot: Youtube/Edita

 

Džordži je otkrio i kako je reagovao kada mu je pevačica predložila da sarađuju.

Ja sam bio van sebe kad me je pozvala, jer dosta dugo pratim njenu muziku, ona je mnogo godina na sceni. Nisam verovao, bio je šok za mene, predložila mi je da da snimimo zajedno pesmu i onda smo krenuli na taj put tokom kojeg se desila magija – rekao je Đorđe.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte kako su Edita i Džordži zadovoljni njihovom sardanjom, kao i kako je izgledalo snimanje spota na kojem su se, kako tvrde, odlično zabavili:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz