Pretraži

„BIO SAM SLOMLJEN, MESECIMA SAM SE SASTAVLJAO“: Voyage javno progovorio o raskidu sa Breskvicom

Showbiz
0
Photo: Instagram/ voyage.mp3

Mihajlo je gostovao u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" kada je otvorio dušu i iskreno govorio o ljubavi sa popularnom pevačicom.



Oni su, u vreme kada su nastupali kao dvojac, bili najpopularniji tinejdž par u Srbiji, a sve što su radili, poručuje on, bilo je iskreno i iz srca.

  • Sve što smo radili bilo je iskreno i slatko. Tada sam pevao o ljubavnim stvarima, jer sam to i osećao – rekao je Voyage u gostovanju, a onda se prisetio teškog perioda koji je usledio.

  • Onda se desio raskid, koji sam nekako, i pre nego što se desio, predskazao u pesmi "Beli grad". Ono što sam opevao se i desilo – naveo je on i priznao da mu je trebalo dosta vremena da se oporavi nakon raskida.

  • Bio sam slomljen i izrevoltiran što sam morao da se sastavljam mesecima. Onda sam počeo da pišem o drugim stvarima, kao što su novac, skupi automobili, žene i slično – objasnio je naš izvođač.

Podsećamo, Voyage i Breskvica okončali su svoju vezu početkom 2021. godine, nakom čega je svako krenuo svojim putem. U međuvremenu su oboje izgradili uspešne solo karijere, a kada je u pitanju njihov ljubavni život, poznato je da mlada pevačica već neko vreme uživa sa izvesnim Nikolom, dok Mihajlo, kako tvrdi, nema devojku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz