Pretraži

BIO SAM SINGL KAD SMO SE UPOZNALI: Tristan Tompson osuo paljbu po fanovima Kloi Kardašijan (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/realtristan13

Svetski mediji ponovo bruje o preljubi Tristana Tompsona, a ta tema je posebno u centru pažnje zbog toga što je u javnost ponovo isplivao video njega i Džordin Vuds, nekadašnje najbolje drugarice Kajli Džener.

——————– Sponsored ——————–

Naime, Kloi je pre nekog vremena priznala da je pogrešila što je "preotela dečka" trudnici, misleći na Tristanovu bivšu koja je bila trudna u vreme kad su se njih dvoje upoznali.

Kardašijanka stalno na mrežama dobija optužbe na taj račun, pa je i sama nedavno postovala sotri u kom se pravda.

Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

Sada je i Tristan rešio da stane u odbranu majke svog drugog deteta, ali pomenuo je i bivšu, odnosno majku njegovog prvog deteta. On se oglasio na Tviteru i u dve kratke poruke objasnio svoju situaciju.

  • Proveo sam poslednjih nekoliko meseci sam proveo na treninzima, spremajući se za nadolazeću sezonu, kako bih bio siguran da ću biti u najboljoj formi. Nisam bio na odmoru celo leto i glasine koje kruže su lažne.
Screenshot: TMZ

Screenshot: TMZ

– Još nešto! Kad sam upoznao Kloi bio sam SINGL. Negativni komentari koji su joj konstantno upućeni su suvišni. Ona ne zaslužuje da nosi teret mojih loših dela. I Kloi i Džordan (majka njegovog prvog deteta) su odlične majke mojoj deci.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz