Pretraži

BIO NA IVICI BANKROTA: Zvezda Euforije otkrio kako mu je uloga u seriji promenila život

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

U intervjuu za američke medije, glumac Euforije rešio je da po prvi put ispriča svoju životnu priču, te otkrio i kako je izgledao njegov život nakon objavljivanja njegovog prvog velikog projekta, Netflix-ovog filma "The Kissing Booth".



Nakon što je snimanje filma završeno 2017. godine, australijski glumac se preselio u Los Anđeles i nekoliko nedelja boravio je kod svog prijatelja u dolini San Fernando. Osim što je koristio njihovu sofu, Elordi bi često spavao u svom automobilu, jer nije imao posao, a ni stan.

  • Nisam imao ponude za snimanja…Mislim da sam imao svega, ne znam, 400 ili 800 dolara na mom bankovnom računu i audicija za "Euforiju" bila je poslednja na koju sam trebao da odem, pre nego što se vratim kući u Australiju da bih se sabrao i zaradio neki novac – ispričao je Džejkob.

Na sreću po njega, dobio je ulogu. Međutim, dok je došlo vreme da se snima pilot epizoda, Džejkob je i dalje spavao u svom automobilu.

– Moj auto je izgledao katastrofalno, pun kutija, ofingera i raznih stvari – ispričao je glumac, te otkrio da je producent serije video kakva je situacija sa njim i pronašao mu sobu u hotelu – 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz