Pretraži

„Bio je usred nervnog sloma, a onda me je brutalno napao“: Sin slavnog glumca fizički nasrnuo na majku, isplivali svi detalji incidenta

Showbiz
0
Foto: Steve Cohn / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sin poznatog glumca Nikolasa Kejdža, Veston Kejdž priveden je zbog optužbi da je fizički napao svoju majku.

Juče je javnost uznemirila vest da je sin poznatog glumca Nikolasa Kejdža, Veston Kejdž uhapšen po nalogu za krivično delo, a zbog incidenta koji se odigrao u aprilu, kada je navodno fizički nasrnuo na svoju majku, glumicu Kristinu Fulton.

Premda detalji nisu bili poznati ono što su novinari ubrzo saznali jeste da je mladi Kejdž pušten na slobodu uz kauciju od 150.000 dolara, za koju se sumnja da je platio njegov otac, a sada se povodom ovih događaja oglasila njegova majka, koja je inače u aprilu ove godine uslikana na jednom parkingu sa modricom ispod oka.

Foto: Bruce/javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Dana 28. aprila 2024, oko 17.30, primila sam poruku od prijatelja mog sina, Vestona Kejdža, u vezi s njegovim sve lošijim mentalnim stanjem, pozivajući me da dođem da pomognem. Kada sam došla da dam podršku i utešim ga, on je već bio usred nervnog sloma. U roku od nekoliko minuta bila sam brutalno napadnuta i zadobila sam ozbiljnije povrede“, prenosi njene reči Daily Mail.

„Uprkos mojim očajničkim molbama upućenim policijskim službenicima da ga privedu radi procene mentalnog zdravlja, policijski službenici su odbili moj zahtev. Kao majka, duboko sam ožalošćena i zabrinuta zbog Vestonove stalne krize mentalnog zdravlja. Imperativ je da dobije pomoć koja mu je prekopotrebna“, dodala je.

Foto: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

Inače, u trenutku kada se desio sam napad glumica je negirala tvrdnje da su se ona i Veston posvađali, a policija je izvestila da Vestona na mestu događaja nije bilo kada je policija stigla. Hitna pomoć je stigla, ali Kristina je odbila da ode u bolnicu. Kako Daily Mail prenosi, Veston se u prošlosti lečio od problema s mentalnim zdravljem, a već se 2011. suočio s optužbama za porodično nasilje nakon što se posvađao s kantautorkom i bivšom suprugom Niki Vilijams.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz