Pretraži

„BIO JE TO POČETAK PROPADANJA“: Zak Efron proznao da se borio sa teškom depresijom

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ zacefron

Kako je otkrio za američke medije, to se dešavalo tokom priprema za film „Baywatch" iz 2017. godine, kada se zbog napornih vežbi najpre mučio s insomnijom nakon čega mu se stanje dodatno pogoršalo.



Dugo sam posle bio u depresiji. Nešto me je tu baš „iscedilo". Bilo mi je baš teško da se vratim na put. Rečeno mi je da su diuretici koje sam dugo uzimao napravili nekakav disbalans i da je to u stvari bio „početak propadanja", kako na fizičkom, tako i psihičkom planu – počeo je on, a zatim dodao:

Taj „Baywatch" izgled, ne znam da l to stvarno može da se održi. Zato sam pio šta sam pio, ne bih li dostigao to savršenstvo. Inače volim kad imam viška – priznao je Zak.

Tek pošto je prošlo pola godine od projekta, uspeo je da se "vrati u normalu". Tada, glumu je stavio na pauzu i otputovao u Australiju. 

Za pomenute medije se dotakao i incidenta – kada je kod kuće polomio vilicu, dok je trčao u čarapama pa se okliznuo i udario u fontanu. Od šoka i bola je brzo pao u nesvest. Kada se probudio, vilična kost mu je bila ispala iz ležišta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz