Pretraži

„BILO JE SUZA RADOSNICA“: Marija Mikić zablistala u venčanici iz Dubaija, venčanje vrvelo od poznatih (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Marija i Jovan su u poslednjih godinu dana postali roditelji i dobili devojčicu i dečaka, a venčanje su planirali mnogo ranije.



Ipak njima se prvo isprečila pandemija korona virusa, a potom je Marija ostala dva puta u drugom stanju. 

Sada, oni su obavili venčanje u jednom restoranu. Samo 40 dana nakon drugog porođaja, mlada je zablistala u venčanici sa srebrnim detaljima i velu od čak tri metra koji su specijalno za nju stigli iz Dubaija. U svojoj prvoj izjavi kao udata žena, Marija je prenela prve utiske, a otkrila je i da su deca bila uz nju dok se spremala i da je sve bilo u najboljem redu.

Bukvalno se ne sećam ničega, nadam se da je sve bilo u redu. Malo je venčanica teška. Odložili smo venčanje zbog korone i moje druge trudnoće. Htela sam da se svi grlimo i ljubimo i veselimo. Bio je prelep osećaj kad sam rekla ''da''. Bilo je suza radosnica, mnogo je lep osećaj. Udajte se, ženite se… Deca su bila gore sa mnom u apartmanu i bili su super. Gledali su sve vreme šta se dešava – rekla je Marija, a potom otkrila nešto više o venčanici, ali i o reakciji kada je ugledala supruga.

Venčanica je iz Dubaija, presrećna sam što je samo ja imam, ali je malo preteška. Mladoženja je prelep. Srce je krenulo da mi lupa od uzbuđenja, nemam tremu, malo nogice. To su emocije.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic_ana

Foto: Instagram printscreen/rajkovic_ana

Par nema planove za medeni mesec, s obzirom na to da pevačica ima unapred dogovorene svirke i da je u toku letnja sezona. Marija je uzela muževljevo prezime, ali je naglasila da će njeno prezime ostati kada je posao u pitanju.

Uzela sam mladoženjino prezime. Ostaće samo Mikić kada je posao u pitanju. Posao je jedna stvar, a šta piše u ličnoj je druga stvar. Ovako sam zamišljala svoje venčanje. Najstresnije je bilo organizovati decu, bake, čuvanje, a sve ostalo je bilo uživanje. Ništa se nije promenilo, samo sam nosila venčanicu. Kasnije ću da se presvučem, za ovu venčanicu treba trening – poručuje pevačica, prenosi Pink.rs.

Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Na svadbi su se našli brojni poznati, među kojima Ana Rajković, glumica Teodora Bjelica, bokser Marko Nikolić i brojni drugi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz