Pretraži

,,BILO JE PUNO NJIH KOJIMA SAM JE PEVAO“: Fox otkrio uz koju pesmu je smuvao devojke

Showbiz
0
Photo: Instagram/fox.branko

Fox je pohvalio IDJVideos i podelio sa nama detalje.

– Na vrhunskom nivou su uslovi stvarno za rad i snimanje u IDJ-u. Baš sam dobro raspoložen – istakao je na početku intervjua za IDJTV.

Reper je otkrio kako je došao na ideju da to bude numera "Hoću s tobom da se smuvam", ali i kako reaguje lepši pol kada je izvode on i Surreal zajedno.

– Kada je izvodimo, devojke dosta se seku na tu pesmicu. To nije neki klupski benger, dosta se sluša u kući i kolima, jer ima taj neki lagani jutarnji vajb. Ili kada si na plaži. Ima ona svoju publiku – objasnio je.



Fox je potom priznao da li je smuvao neku devojku uz ovu numeru.

– Svakako, bilo je puno njih kojima sam je pevao čak i dok nije nastala pesma – kazao je i otkrio da li su devojke pale na to:

– Suki ima običaj da na nastupu u toku pesme i pred kraj kaže: "Ko ne smuva devojku, nikad je neće smuvati." Kada on to napiše, odmah padaju na kolena.

On je podelio sa nam na kraju i da li će biti nekih ljubavnih numera iz njegovog studija.

– Zanemario sam svoju emotivnu stranu, a ljudi najviše emociju zahtevaju. Mislim da sam izuzetno emotivan, a ja to vrlo dobro prikrivam. Išao sam uvek na neke bengere, taj gas. Treba se nekad i malo otvoriti i dati ljudima i tu drugu stranu – rekao je.

U novom izdanju emisije "IDJHOT" vas osim Foxovog intervjua, čekaju i druge priče o UkiQ, Marlonu Brutalu i Luni Đogani.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz