Pretraži

,,BILI SU KRITIČNI MOMENTI KADA JE PITALA GDE SAM“: Rasta otkrio kako je Tara podnela njegovo odsustvo

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Stefan je u novom izdanju IDJHOT Specijala našoj voditeljki Danici Nikolić između ostalog priznao da li su postojala neka pitanja na koja mu je bilo teško da odgovori svojoj trogodišnjoj naslednici, za koju je veoma vezan.

Rasta je istakao da mu je u tim teškim trenucima porodica bila najveći oslonac.

– Imao sam tu dobru situaciju da je tu bila moja porodica koja je sve vreme provodila sa njom, koja je konstatno bila tu. Naravno ne mogu da nadomeste moj nedostatak, ali su se svakako trudili da to vreme provede s njima i da prosto bude okružena toplinom porodice. Ja sam im zahvalan kako su uspeli da podnesu tih nekih poslednjih mesec dana mojih, koje sam proveo tamo – rekao je Đurić.Reper je otkrio koji momenti su bili kritični kada je reč o njegovoj ćerki.

– Ona je svako jutro počela da preispituje gde sam ja. Stalno im je postavljala pitanje: "Kada će moj tata da se vrati?" Neverovatno je bez obzira na to koliko je mala, ona je pažljivo članovima familije postavljala pitanja u smislu da onom kome je teško nije mnogo ni zapitkivala. Znala je ko je tu jak. Neverovatno koliko deca osećaju i koliko su pametna – objasnio je i dodao da Tara i dalje ima strah kada on negde ode.

– Ta neka pitanja kada sam ja izašao su uglavnom bila iz nekog straha, kada odem negde da radim, pita me kada ću se vratiti. To je malo ostalo kod nje, trudimo se da sve to nadomestimo – priznao je on.

Reper se dotakao i svojih strahova zbog Tare dok je bio u pritvoru.

– Opet je bila tu moja sigurnost da je ona sa porodicom i da sam siguran da je dobro. Naravno da su postojali moji trenuci slabosti, jer je ona moja najveća slabost i moja slaba tačka. Ona je bila neko o kome sa non stop razmišljao. Tu su se zaista smenjivale slike i vrteli razni filmovi u glavi, ali je to na kraju velika motivacija da čovek u stvari zdrave glave sve to podnese – zaključio je Rasta.

Više detalja o Rasti, koji je takođe govorio o pritvoru, pripadnicima policije, Ani Nikolić, ali i o novom albumu, imaćete prilliku da čujete večeras od 20 sati na IDJTV-u, ali i na našem Youtube kanalu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJTV (@idjtv.official)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz