Pretraži

„BILI SMO ZAJEDNO“: Wajz prvi put javno progovorio o odnosu sa Mahrinom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Tokom takmičenja se dosta spekulisalo o njihovom odnosu, mnogi su ih povezivali i nagoveštavali da su bili u vezi, a reper je sada za naše kamere rešio da otkrije šta se zapravo dogodilo.



Dobro, mislim da je bezveze da ja sad govorim da pričam da ništa nije bilo, kad jeste. Ona i ja smo bili u vezi, probali smo nešto, ali očigledno nismo jedno za drugo – priznao je on i objasnio:

Svako ima drugačije prioritete, njoj je muzika broj jedan, kao što bi nekome kao što je ona i trebalo da bude. Meni to lično ne može, uvek će mi ljubav i neke druge stvari biti ispred toga – rekao je Wajz.

Ipak, oni su i nakon raskida ostali u drobrim odnosima, a podržavali su se i tokom IDJShow-a.

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Svakako imam dobro mišljenje o njoj, bio sma joj pomoć kad niko nije hteo. Nije podrška aplauz kad se slavi pobeda nego mislim da zna ona koliko sam ja njoj pomagao i ja znam koliko je ona meni – istakao je Mudrinić i poručio da razlog raskida nije treća osoba.

Ja koliko znam nije, mada nikad ne možeš da budeš sto posto siguran da je to to. Ljudi mogu da kažu da je nešto, a da je zapravo nešto drugo. Da li je neka treća osoba u pitanju, da li je ona našla nekog novog, ili se nekome vratila, to je sad samo nagađanje. To je na njoj da li je bila iskrena, a ja se nadam da jeste – zaključio je on.

Da li se Wajz pokajao zbog veze sa Mahrinom, da li bi voleo da se više fokusirao na takmičenje a manje na ljubav, kako provodi vreme nakon takmičenja i šta publika ovog leta može da očekuje od mladog izvošača saznajte u novom izdanju emisije IDJHOT:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz