Pretraži

Bili Ajliš uzvratila udarac hejterima koji su komentarisali njen izgled u majici i šorcu (FOTO)

Showbiz
0
BILI AJLIŠ
Photo: Instagram/billieeilish

Osamnaestogodišnja pevačica, koja često nosi široku odeću i tako prikriva svoj izgled od radoznalih pogleda, fotografisana je u šortsu i majici na bretele dok je za vikend šetala Los Anđelesom.

Vlasnica hita „Ocean Eyes“ odlučila je da na Instagramu podeli svoje misli o svim hejterima ripostujući TikTok video blogera Čizi Durua sa natpisom „Možemo li normalizovati normalna tela?"



Duru je poručio: "Moraćeš da počneš sa normalizacijom tela, u redu? Creva su normalna. Oni su normalni. Grudi se opuštaju, naročito nakon dojenja. Instagram nije stvaran."

Pevačica je zatim na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi majicu bez rukava uz opis: „Da li zaista želite da se vratite u prošlost?“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

do you really wanna go back in time?

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on Oct 13, 2020 at 7:28pm PDT

 

Bili je ranije otvoreno govorila o svom izgledu i telu.

 – Nikada ne želim da svet zna sve o meni. Mislim, zato nosim veliku i široku odeću. Niko ne može da ima mišljenje jer nije video ono što je ispod, znate? – objasnila je ona u maju 2019. u jednom intervjuu.

  • Niko ne može komentarisati „oh, vitka je, nije mršava, debela je, ima debelu zadnjicu". Niko ne može ništa od toga da kaže jer ne znaju – istakla je ona tada.

Od tada je Bili nastavila da nosi široku odeću, po kojoj je prepoznatljiva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz