Pretraži

„BILA SAM ZAVISNA OD LEKOVA ZA SMIRENJE“: Rada Manojlović otkrila zašto nije želela da se ostvari u ulozi majke

Showbiz
0
rada manojlović
Photo: Instagram/radamanojlovic

Ona je, nakon raskida sa kolegom Harisom Berkovićem, iskreno prokomentarisala i neke od razloga rastanka, ali i razlog zbog kog se za sada nije odlučila da postane majka.Kako je istakla, želela je prvo da sredi svoje probleme pre nego što se upusti u roditeljstvo:

  • To je teško pitanje, pitanje za psihologa ili psihijatra, jer ja nemam taj osećaj. Nezavisno od osobe sa kojom sam. Ja sam to i Harisu pokušavala da objasnim, i drugima, ali oni svi misle da je do njih, u smislu ‘sa mnom ne želiš dete’… A ja, nekako… Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može sama da reši taj neki verbalni problem, odnos sa ljudima, ne mislim da je spremna za dete i za vaspitanje deteta, ja koja bežim od svega.. – rekla je Rada, preneo je „Blic“.

Rada je zbog nesanice ranije uzimala lek od kog joj je kasnije bilo veoma teško da se odvikne, te je potražila stručnu pomoć.

Photo: Instagram/radamanojlovic

Photo: Instagram/radamanojlovic

 

– Meni je bilo lako dok sam se družila sa hemijom, ali mi je bilo teško da se odružim od nje, da se skinem sa toga. Nikada nije trebalo bez saveta lekara to da uradim. Meni je lek za smirenje značio san. Ja tada nisam mogla da spavam, bila sam u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugog. Ja ne umem da kažem tom sa kim sam da sam se ohladila, da sam se zaljubila u drugog i sva ta neizvesnot, inače sam takva osoba, ja nisam odlučna, kada treba nešto da kažem – guram sestru, kao da sam mutava, kao da mi neko iseče jezik. Sve mogu, mene neko da baci da radim svaki dan, da radim nešto fizički, da uzmem da vozim 15 sati do Frankfurta i nazad, ali da kažem nešto… teško. To je taj mehanizam potiskivanja svega i samim tim i razgovora i nekih odluka koje bi trebalo kao odrasla osoba da kažem. Pogotovo kada neki razgovor treba da bude težak, onda sam ja to odlagala, odlagala…  – ispričala je pevačica i dodala:

– Ne volim da budem nepoštena i nefer i uvek se vodim time – što ne bih volela da se meni desi, nemoj da radiš drugima i onda krenem, a pojela maca jezik, ne mogu da zinem, blokada. Na kraju dovedem sebe, što kaže Šojić do dance, čovek kada već vidi i pita: ‘Šta je sa tobom?’. Ne umem da lažem, ne umem da krijem, sva sam nervozna, nakostrešena – istakla je on i zaključila da je uz pomoć lekara prestala da uzima lekove, ali da joj je taj period "odvikavanja" jako teško pao:

 Po savetu lekara sam uspela da se skinem sa ksanaksa. Ja sam pametnica, posle osam meseci – prekinula odjednom. Osetila sam da meni to više ne treba i onda sam odjednom prekinula. Prvi dan okej, drugi dan znoj, treći dan… Ja sam već prešla na neku dozu, ja sam 1.75 pila, to je bila baš lepa doza. I onda sam počela da se preznojavam, pa onda spavam 48 sati, još gore, pa onda katastrofa od sna… Onda sam uradila ono što je trebalo na početku, da potražim savet stručnjaka. Tada su mi rekli: ‘Piješ dva, pa 1.75, po jedan i po, pa tako na svake dve nedelje manje – ispričala je Manojlovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz