Pretraži

,,BILA SAM SVEDOK TVOG USPONA“: Teodorina snajka otkrila da li se pevačica promenila zbog popularnosti (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Adriana se osvrnula na period kada je Teodora sanjala o uspešnoj muzičkoj karijeri, kakvu danas ima, budući da je poznaje veoma dugo.

  • Bila sam svedok tvog uspona. Sećam se da si mi pričala kako bi volela da budeš velika zvezda. Jedino što si imala jeste volja i talenat da postaneš ono što danas jesi. Nisi znala tačno kako, ali si pratila svoje srce – napisala je ona.


Influenserka je istakla kako pevačicu nisu promenili slava i popularnost.

  • Ali ono što je najbitnije jeste da si ostala dobar čovek i da pamtiš one koji su ti pomagali kada je tebi bila potrebna pomoć. Srećan rođendan Tea i sama već znaš da želim tebi ono što želim i sebi. Hvala ti na predivnim trenucima, volim te – dodala je Adriana.

Evo kako izgleda Adrianina čestitka na Instagramu:

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Podsećamo, Teodora će večeras u 20 sati, na dan svog 25. rođendana, izbaciti dve nove pesme pod nazivom "Most na Adi" i "Tvoje magije".

  • Definitivno jako kvalitetan projekat. Htela sam da probam nešto drugačije, nemam šta da izgubim. Smatrala sam da još mnogo toga mogu, što niste uspeli do sada da vidite i htela sam da se ovoga puta pokažem u najboljem svetlu – napisala je pevačica juče.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz