Pretraži

,,BILA SAM SA DEVOJKOM“: Demi Lovato otvoreno o svojoj seksualnosti nakon raskida veridbe

Showbiz
0
Photo: Instagram/ddlovato

Uprkos činjenici da je veza imala prilično loš kraj, iskustvo je Demi omogućilo da u potpunosti veruje svojim instinktima i bude u skladu sa svojom seksualnošću. 

Demi Lovato je u intervjuu govorila o tome kako se razvijala tokom protekle godine.

  • Kada sam počela da starim, shvatila sam koliko sam zapravo čudna. Prošle godine sam bila verena za muškarca, a kad nije uspelo, rekla sam: „Ovo je veliki znak." Mislila sam da ću provesti život sa nekim. Do toga nije došlo, pa sam osetila da mogu da živim svoju istinu – rekla je ona.

Nakon raskida s Maksom, Demi je otkrila da je imala romantično iskustvo sa ženom i da se osećala vrlo prirodno.

  • Povezala sam se sa devojkom i rekla sam: "Ovo mi se mnogo više sviđa." Osećala sam se bolje. Osećala sam se dobro – nastavila je Demi, dodajući da se oseća previše neobično da bi bila sa muškarcem.


  • Neki od momaka sa kojima sam se družila, kada bi došlo vreme da budem seksualna ili intimna sa njima, imala bih takvu reakciju. Na primer, jednostavno ne želim da stavim usta tamo. Upravo sam otkrila da zaista cenim prijateljstva tih ljudi više od romantike i nisam želela romansu sa suprotnim polom.

Demi je takođe istakla da ne žuri da javno definiše svoju seksualnost.

  • Znam ko sam i šta sam, ali samo čekam da određeni vremenski period prođe i budem onakva kakva sam … Ovo vreme koristim da zaista proučavam i edukujem se na svom putu i ​​onome što se spremam da radim – objasnila je ona.

Lovato je odgovorila kako će postupati sa vezama nakon raskida.

  • Poricala sam svoju intuiciju. Nisam imala nikoga drugog da krivim osim sebe. Kako ću ikada više verovati? Ali zaista, rekla sam: „Ku*ko, trebalo je da veruješ sebi. Da si verovala sebi, ne bi završila na ovom mestu."

Demi je na kraju zaključila da je njeno „srce prilično otvoreno".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz