Pretraži

BILA SAM PREVARENA: Pamela Anderson raskinula sa 18 godina mlađim fudbalerom i oglasila se emotivnom porukom (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/60 Minutes Australia

Glumica Pamela Anderson bila je dve godine u vezi sa 18 godina mlađim francuskim fudbalerom Adilom Ramijem, a njihova romansa sada se zvanično završila.

——————– Sponsored ——————–

Poznati par je više puta raskidao tokom veze, pošto očigledno nisu bili srećni. Najbliži prijatelji savetovali su glumicu da okonča toksičnu vezu što pre, ali ona do dan danas nije smogla snage da to učini.



Nakon svega kroz šta je prošla sa francuskim fudbalerom koji ju je varaoodlučila je da raskine. Povodom toga se oglasila na društvenim mrežama.

-Teško je ovo prihvatiti. Poslednje dve godine mog života bile su velika laž. Bila sam prevarena, naveo me da mu poverujem da smo u velikoj ljubavi? Živeo je dvostruki život. Šalio se kako drugi igrači varaju svoje supruge i nazivao ih je čudovištima. Ovo je gore. Lagao je sve. Kako je moguće kontrolisati srce i um dve žene? Sigurna sam da je bilo i drugih. On je čudovište. Kako sam mogla da pomažem tolikim ljudima, a nisam bila dovoljno pametna da pomognem sebi – napisala je Pamela na Instagramu i dodala:

  • Narcisoidni ljudi se ne menjaju. Sociopate se ne menjaju. Ovo je moja najgora noćna mora, ali drago mi je da sam saznala istinu, ali ovo boli kao đavo. Razgovarala sam s njegovom bivšom. I nju je lagao – zaključila je glumica teška srca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz