Pretraži

BILA SAM NEOBRAZOVANA… Isplivale rasističke poruke Kamile Kabeljo, evo šta je rekla o tome (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/camila_cabello

Pevačica Kamila Kabeljo je rešila da uputi javno izvinjenje svojim fanovima nakon što su na Twitteru isplivale poruke sa rasističkim i nasilnim sadržajem koje je kao tinejdžerka objavljivala na svom Tumblr nalogu.

——————– Sponsored ——————–

Navedene poruke su dospele u javnost nakon što ih je pronašao i objavio vlasnik jednog fan Twitter naloga i odmah su izazvale lavinu komentara.

  • Kada sam bila mlađa, koristila sam jezik na koji zbog kojeg sam veoma osramoćena i žaliću zbog toga zaivek. Bila sam neobrazovana i nezainteresovana sve dok nisam postala svesna istorije i težine i pravog značenja ovih strašnih reči, veoma se stidim što sam ih ikada koristila – napisala je Kamila na svom Instagramu i Tviteru.

– Nikada ne bih namerno povredila nekoga i žalim zbog toga iz dubine duše. Koliko god želela da mogu, ne mogu da se vraim kroz vreme i promenim reči koje sam izrekla u prošlosti. Ali kada jednom naučite, bićete bolji i to je sve što sad mogu da uradim.



  • Sada imam 22 godine, odrasla sam i naučila i svesna sam istorije i bola koji nosi na način na koji raije nisam bila – nastavila je Kamila.

Da podsetimo, u javnost su nedavno dospele poruke sa Kamilinog bloga na kojem je koristila rasističke reči, ali i vređala mnoge poznate ličnosti poput Rijane, Tejlor Svift i Bruna Marsa.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz