Pretraži

„BILA SAM MU POSVEĆENA, VEROVALA SAM“: Šakira iskreno o ljubavi sa Pikeom i bolnom krahu braka 

Showbiz
0
Photo: Instagram/Screenshot/shakira

Šakira je od prve izjave o raskidu dugogodišnje veze sa Žerarom Pikeo ostala iskrena. Otvoreno je u javnosti govorila o svojim očekivanjima, ali i strahovima, želeći da drugi znaju da to svakome može da se dogodi.



– Prioritet mi je bio dom, moja porodica. Verovala sam u „dok nas smrt ne rastavi“. Verovala sam u taj san, i imala sam taj san za sebe, za svoju decu – rekla je ona u intervjuu za Bilbord.

Kolumbijska zvezda je dodala da se nada da će imati večnu ljubav sličnu njenim roditeljima, koji su zajedno već 50 godina.

– Vole se kao prvog dana, ljubavlju koja je jedinstvena i neponovljiva. Tako da znam da je moguće. I to je uvek bio moj primer. To je ono što sam želeo za sebe i svoju decu, ali to se nije dogodilo.

 

Foto: Youtube printscreen/ZeBrA

Foto: Youtube printscreen/ZeBrA

 

Razmišljajući o svojoj vezi sa Pikeom, pevačica (46) priznala je da je morala da svoju muzičku karijeru stavi na zadnju stranu dok je živela sa bivšim profesionalnim sportistom u Španiji.

– Stvar je u tome što sam mu bila posvećena. Porodici, njemu. Bilo mi je veoma teško da se bavim svojom profesionalnom karijerom dok sam bila u Barseloni. Nisam mogla da ostavim svoju decu i da odem negde da pravim muziku van svoje kuće. Bilo je teško održati ritam – dodala je Šakira.

Što se tiče njeno dvoje dece, dobitnica Gremija je otkrila da su uspeli da sada žive daleko od očiju javnosti u Majamiju.

– Medijska situacija je bila teška za njih. Svaki dan smo imali paparace na pragu. Ovde su to normalna deca koja uživaju u normalnosti, što bi škola trebalo da bude: sigurno utočište gde mogu da budu oni sami.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz