Pretraži

BILA SAM ISPROVOCIRANA: Dara Bubamara se oglasila povodom svoje izjave o seljačkim školama (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/darabubamara_official

Pevačica Dara Bubamara nedavno je uporedila privatnu školu, u kakvu ide njen sin Kosta, sa državnom koju je nazvala "seljačkom".

——————– Sponsored ——————–

Nakon njene izjave o školstvu, digla se velika prašina u medijima. Ona je prvo demantovala da je tako nešto rekla, ali se onda pojavio snimak u kojem se čuje Darina tvrdnja.

Na kraju je rešila da se oglasi na Instagramu i obrazloži svima svoju izjavu. Pevačica je naglasila da nikada nije imala nameru nekoga da uvredi, pogotovo zbog toga što deca njenih prijatelja idu u državnu školu, a i ona sama ju je završila.



  • Što se tiče "skandala" oko škole, svi znate da sam žena iz naroda, potekla iz normalne porodice, i sama išla u državnu školu, kako ja tako i moj brat, moji prijatelji, moji rođaci… Nikog ne potcenjujem, niti omalovažavam po pitanju toga u kakvu školu ide niti ljude rangiram i cenim po tome, bila sam isprovocirana od strane novinara na snimanju DM Sat novogodišnjeg programa, umorna, možda i malo popila sa kolegama na proslavi i takav odgovor kog se iskreno i ne sećam mi je izleteo, a prenet je u pogrešnom kontekstu – napisala je Dara i dodala:

Photo: Instagram/darabubamara_official

Photo: Instagram/darabubamara_official

– Nisam htela da napravim razliku između državne i privatne škole u smislu kvaliteta ili dece koja idu u te škole, već u smislu discipline te dece i njihove zaštićenosti i na neki način izolovanosti od nasilja, raznih dilera itd. Izraz seljačke nije bio najbolji, htela sam sasvim drugu stvar da istaknem, da metaforički objasnim da deca konkretno u Kostinoj školi ne vide njega drugačije od sebe, ne upiru sa prstom u sina Dare Bubamare jer su tu sva deca otprilike roditelja koji su javne ličnosti. U tom smislu sam htela da kažem da su svi isti, nose uniforme, škola je zatvorenog tipa sa kontolisanim ulazom, ne prave se razlike u statusnom smislu ili po pitanju zanimanja itd… Nisam na pravi način iskazala to što sam htela, ali mislim da je sada jasnije u kom smislu sam malo grublje objasnila svoju poentu.

Photo: Instagram/darabubamara_official

Photo: Instagram/darabubamara_official

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz