Pretraži

BILA SAM EMOTIVNO SLOMLJENA: Ljupka Stević ekskluzivno za IDJTV u suzama progovorila o kobnoj noći

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Ljupka Stević demolirala je dva automobila bivšem partneru i pukovniku policije Dragiši Simiću, a nakon toga joj je određena mera zabrana prilaska, o čemu smo pisali OVDE.Ekskluzivno za IDJTV ona je progovorila o toj situaciji, kao i zbog čega je morala na početku da laže da se ne nalazi ona na snimcima.

  • Najsmešnije mi je to što sam lagala. ,,Ne, to nisam bila ja. Ona što lupa automobile. Ma jok, nisam ja." Ja sam ustvari ćutala zbog tužilaštva, dok nije sve to završeno. A pošto je sada završeno, ja mogu da pričam u svoje ime. ,,Da, ja sam ta ljudi, a kao ljudi to do sada nisu znali" – našalila se pevačica i nastavila:

  • Jesam, polupala sam oba auta i da je imao još koji svoj auto tu, ja bih i to polupala, toliko sam bila emotivno slomljena. Nije mi to bila namera. Ja nisam iz grada izašla sa namerom "E sada ćeš da vidiš". Ne, izašla sam i samo mi je pao mrak na oči i to je bilo to.  Kada sam krenula da rešetam…pa ja sebe ne mogu da prepoznam na onim snimcima. 

Ljupka je sa partnerokm provela deset godina i uvek je isticala da prema njemu ima jake emocije, što je i potvrdila ovaj put.

  • Jedno je sigurno. Žena koja ne voli i koja je samo besna, ne može tako da odreaguje – zaključila je Stevićeva. 

S obzirom na to da je sa svojim, sada već bivšim partnerom, provela celu deceniju, zanimalo nas je da li su joj u sećanju ostale lepe ili ružne stvari na njega. 

  • Eh…sada ide pauza – rekla je Ljupka sa knedlom u grlu i zaplakala pred IDJTV kamerama. 

Šta je još pevačica rekla o situaciji u kojoj se našla, kao i odnosu sa Dragišom sada, možete ekskluzivno pogledati u novoj IDJHOT emisiji, koja od ove sezone ide petkom u izmenjenom terminu, od 18 časova.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz