Pretraži

BILA JE U PRAVU: Producent Britni Spirs potvrdio da su je drogirali litijumom!

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Pop princeza je od 2008. godine, kada je doživela nervni slom, pa do prethodne godine, bila pod starateljstvom svog oca.

Kada se konačno oslobodila, počele su da isplivavaju mnoge tajne iz tog perioda, a jednom je Britni rekla da su je tokom 2019. godine primoravali da koristi litijum, koji se inače kristi za lečenje raznih bolesti, ali služi i kao kontrolor raspoloženja. 

Photo: Instagram/britneyspears

Photo: Instagram/britneyspears

Zbog toga je često bila dezorijentisana, pa kako kaže, njeno "neobično" ponašanje zapravo je bila posledica višegodišnjeg zlostavljanja, odnosno drogiranja opijatima.

  • Možete dobiti mentalna oštećenja ako to konzumirate duže od pet meseci. Osećala sam se kao da sam pijana. Nisam mogla da vodim normalne razgovore sa svojom porodicom – ispričala je ona jednom prilikom za strane medije.

Njen bivši producent Mark Delkor je sada i potvrdio te navode i objasnio kako je izgledao teror kroz koji je Britni prolazila.



Prema njegovim rečima, ona je litijum morala da koristi rano ujutru, kada je bila "najproduktivnija". Takođe, kada se probudi i ustane iz kreveta, morala je da peva. Često bi se upravo njemu i žalila na umor ili da samo želi da legne i da spava. Međutim otac bi je brzo "vratio u mašinu", odnosno forsirao je da nastavi s nastupima i koncertima.

Podsećamo, Britni je punih 13 godina bila pod starateljstvom oca Džejsma, a od novembra 2021. konačno se izborila za slobodu.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz